Ik bied jou als enige Nederlandse visgids 100% vangstgarantie!

Hoe prachtig de natuur ook is, hoe modern het materieel ook mag zijn en hoe gezellig we het aan boord ook hebben: Je komt uiteindelijk om vis te vangen. Maar we kunnen die vissen, ondanks mijn hypermoderne materiaal, mijn uitgebreide kennis van het water en de te gebruiken technieken nu eenmaal niet dwingen om aan te bijten.

Daarom bied ik jou als enige visgids in Nederland 100% vangstgarantie: Wordt er tijdens de gidsdag geen vis gevangen, bied ik je een gratis terugkomdag in het laagseizoen (december tot en met februari) aan. Zwart op wit.

Want ik investeer graag in tevreden gasten!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman