Home/Hardcore Pike Fishing Deluxe
Hardcore Pike Fishing Deluxe2021-07-03T09:00:34+00:00

Jagen op metersnoek in alle luxe!

Boek jouw dag!

Een meerdaags avontuur in het snoekwalhalla

Bij het krieken van de dag schudden we elkaar de hand bij de trailerhelling, en varen we snel naar de beste stekken. Je hoeft niets meer mee te nemen dan een vispas en wat te eten en drinken voor jezelf voor de dag, want alle materialen hebben we voor je aan boord om vrij te gebruiken. Net als eventueel benodigde regen- en warmtekleding.

Werpend met groot kunstaas proberen we de metersnoeken van de Randmeren uit het groen te lokken, en vaak staan de aanbeten garant voor een hartverzakking! Vanuit het niets schiet de snoek, vaak vlak voor je voeten naar het kunstaas, en sta je voor je doorhebt wat er gebeurt met een kromme hengel in handen: De strijd kan beginnen! Soms sta je uren voor niets te gooien, waarna er ineens een gek half uurtje met meerdere vangsten begint. Een superspannende en enerverende visserij voor de doorgewinterde roofvisser, of hij die dat graag wil worden!

Na de visdag rij je binnen tien minuten vanaf de helling naar het super-de-luxe van der Valk hotel in Almere, waar je kamer al voor je gereedstaat. Een zwembad, wellness en gym staan tot je beschikking voor de hoognodige ontspanning, en na een welverdiende nachtrust en een stevig ontbijt start visdag nummer twee.

Je gids wacht je weer op bij de helling, waarvandaan we weer naar andere stekken in het gebied snellen. Ook hier is de kans op een metersnoek weer altijd aanwezig, en we gaan er alles aan doen om dit doel te verwezenlijken! Na wederom een intense visdag vol actie nemen we aan het eind van de dag afscheid van elkaar, en kijken we terug op een prachtige vistrip!

Pakket “Hardcore Pike Fishing Deluxe”:

  • 2 x volle gidsdag aan boord van onze machtige Orka Blackfish, inclusief alle materialen
  • Overnachting met ontbijt en mogelijkheid tot lunchpakket bij van der Valk Almere
  • Gebruik zwembad, wellness en fitness inbegrepen.
  • Inclusief toeristenbelasting

Prijs voor 1-2 personen: €905,-

Prijs voor 3 personen: €925,-

Boek nu jouw arrangement!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews