Hengels

Over hengels zijn al heel wat boeken volgeschreven, en niet zonder reden! Ook wat hengels betreft staat de tijd niet stil, en de slappe glasvezelhengels uit onze jeugd zijn inmiddels vervangen door snaarstrakke en ultralichte koolstofvezel exemplaren. Voor elke visserij zijn er ook weer andere hengels. Hengels voor het verticalen, hengels voor het Pelagic vissen, hengels voor het trollen enzovoort. Daarnaast zijn er nog hengels die zijn gebouwd voor de werpmolen, en hengels die zijn gebouwd voor gebruik met de reel. Het verschil met deze modellen is dat er een andere kant van de blank (de koolstofvezel “stok”) wordt gebruikt om de geleideogen op te plaatsen. Een blank heeft namelijk altijd een harde en een zachte kant. Voor het handvat werd vroeger vaak kurk, maar tegenwoordig meer kunststof faam gebruikt (EVA). De hengels voor de reel zijn altijd voorzien van een trekkervormig handvat, zodat de reel mooi bovenop de hengel blijft liggen tijdens het vissen. U kunt erop rekenen dat u bij ons aan boord altijd met de allernieuwste en modernste hengels vist!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman