Home/Kennisbank/Livescope
Livescope2020-07-10T18:29:12+00:00

Livescope

Ons Garmin LiveScope systeem aan boord biedt de gasten een unieke ervaring: Op het scherm is de vis onder water in realtime 3D-beelden te zien, en kunnen we ook inschatten wat de soort en het formaat van de vis is. We gebruiken dit systeem met name voor de Pelagic visserij, maar ook bij het verticalen en het vissen op meerval is het systeem van grote waarde! Tevens vissen we door het gebruik van dit systeem veel efficiënter, omdat we binnen seconden kunnen zien of er daadwerkelijk roofvis op de stekken aanwezig is. Dat scheelt enorm veel zoektijd op het water.

Bekijk de video over het LiveScope systeem:

Terug naar de kennisbank

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews