Pelagic

Pelagic vissen is ons specialisme, en is een bijzonder spannende manier van vissen! Het is eigenlijk verticalen, maar dan op half water. Deze visserij is met name gericht op grote snoekbaars, maar er wordt op deze manier ook vaak meerval en snoek gevangen. Vaak betreft het (zeer) grote snoekbaarzen die op half water verblijven, wat dit een zeer gerichte visserij op grote roofvis maakt.

Om deze visserij goed te beoefenen is het essentieel om over de juiste sonarapparatuur te beschikken aan boord. Met deze apparatuur kun je de vissen opzoeken, en het kunstaas goed presenteren. Pelagic vissen kan op de elektromotor of op de brandstofmotor worden gedaan, waarbij je met die laatste optie natuurlijk veel meer water afdekt.

Bekijk de video over Pelagic vissen:

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman