Pelagic2020-07-10T18:20:21+00:00

Pelagic

Pelagic vissen is ons specialisme, en is een bijzonder spannende manier van vissen! Het is eigenlijk verticalen, maar dan op half water. Deze visserij is met name gericht op grote snoekbaars, maar er wordt op deze manier ook vaak meerval en snoek gevangen. Vaak betreft het (zeer) grote snoekbaarzen die op half water verblijven, wat dit een zeer gerichte visserij op grote roofvis maakt.

Om deze visserij goed te beoefenen is het essentieel om over de juiste sonarapparatuur te beschikken aan boord. Met deze apparatuur kun je de vissen opzoeken, en het kunstaas goed presenteren. Pelagic vissen kan op de elektromotor of op de brandstofmotor worden gedaan, waarbij je met die laatste optie natuurlijk veel meer water afdekt.

Bekijk de video over Pelagic vissen:

Terug naar de kennisbank

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews