Trollen

Trollen is het slepend achter de boot aanbieden van kunstaas, waarbij het tempo van de boot leidend is. Het aanbieden van het kunstaas kan direct achter de boot, of door middel van een zogenaamd planerboard zijwaarts van de boot. Bij een aanbeet haakt de vis vaak zichzelf door de snelheid en massa van de varende boot, waardoor dit een effectieve methode is om te vissen op roofvis. Tevens is trollen een geschikte manier om snel veel water af te kunnen vissen, wat vaak in de zomer goed werkt vanwege de verspreid liggende vis.

Bekijk de video over trollen vissen:

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman