Trollen2020-07-10T18:27:06+00:00

Trollen

Trollen is het slepend achter de boot aanbieden van kunstaas, waarbij het tempo van de boot leidend is. Het aanbieden van het kunstaas kan direct achter de boot, of door middel van een zogenaamd planerboard zijwaarts van de boot. Bij een aanbeet haakt de vis vaak zichzelf door de snelheid en massa van de varende boot, waardoor dit een effectieve methode is om te vissen op roofvis. Tevens is trollen een geschikte manier om snel veel water af te kunnen vissen, wat vaak in de zomer goed werkt vanwege de verspreid liggende vis.

Bekijk de video over trollen vissen:

Terug naar de kennisbank

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews