Verticalen

Verticalen is zoals de naam al suggereert het verticaal (of diagonaal bij een varende boot) presenteren bij de bodem van de shad op een loodkop. Het gewicht van de gekozen loodkop hangt af van snelheid, stroming en diepte. Het belangrijkste aspect van deze visserij is het goed houden van bodemcontact met het kunstaas. Met name de snoekbaars is met deze visserij de doelvis. Deze visserij vergt een goed gevoel voor aanbeten, want deze kunnen soms erg subtiel zijn. Op andere momenten zijn de aanbeten juist weer zeer hard, wat zich kenmerkt door harde dreunen op de hengeltop. Het verticalen wordt met zeer lichte en strakke hengels gedaan, aangezien je er de hele dag mee in de hand zit.

Bekijk de video over het verticalen:

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman