Visboot

De boot is voor ons als onderneming natuurlijk veruit het waardevolste asset, en de basis van onze dienst. In ons geval hebben we gekozen voor een in Nederland gefabriceerde Orka Blackfish 500 Competition, maar er zijn ook veel (Aluminium) Amerikaanse modellen en merken op de markt, zoals Lund, Alumacraft, Tracker en anderen. Het grootste verschil is meestal het materiaal. Waar wij voor het meer stabiele en hufterproof polyester hebben gekozen, hebben anderen de voorkeur voor het veel lichtere aluminium. Een persoonlijke keuze in dit geval. Wat elke visboot in elk geval nodig heeft is een elektromotor en een sonarsysteem. Dit om goed op de stekken te manoeuvreren, en een beeld te hebben van wat er onder water gebeurt. Verder is het belangrijk dat de boot over goede vaar- en drifteigenschappen beschikt, wat meestal als rompvorm een multi knikspantvorm met zich meebrengt. Platbodems zijn slechts geschikt voor klein, ondiep water, zoals poldervaarten. Accessoires als hengelsteunen, stuurconsoles en andere gimmicks zijn handig maar niet essentieel om de visserij uit te oefenenen.

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman