Basisbegrippen sportvissen

Kunstaas

Kunstaas is een verzamelnaam voor alle niet-natuurlijke aassoorten voor roofvis. Met kunstaas wordt getracht een zich voortbewegende prooi te imiteren, en daarmee is het een zeer effectief aas.
Lees meer

Visboot

De boot is voor ons als onderneming natuurlijk veruit het waardevolste asset, en de basis van onze dienst. In ons geval hebben we gekozen voor een in Nederland gefabriceerde Orka Blackfish 500 Competition, maar er zijn ook veel (Aluminium) Amerikaanse modellen en merken op de markt, zoals Lund, Alumacraft, Tracker en anderen.
Lees meer

Hengels

Over hengels zijn al heel wat boeken volgeschreven, en niet zonder reden! Ook wat hengels betreft staat de tijd niet stil, en de slappe glasvezelhengels uit onze jeugd zijn inmiddels vervangen door snaarstrakke en ultralichte koolstofvezel exemplaren.
Lees meer

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman