Over ons

Onze missie, ons team, onze referenties

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!

Deze vis werd gevangen omdat alles op zijn plek viel

Onze missie is het professionaliseren en laten bloeien van de Nederlandse hengelsportsector in zijn algemeen, en het beschikbaar stellen van full-service ervaringen op topniveau in het bijzonder.

Nederland is wat ons betreft dé Europese hengelsportbestemming voor bezoekers vanuit de hele wereld, met het benedenrivierengebied als het absolute kroonjuweel. Nergens wordt de roofvis groter dan hier, door de samenloop van de twee grootste Europese rivieren in één voedselrijke en vruchtbare delta. Zowel snoek, snoekbaars als baars vindt in dit gebied de perfecte omstandigheden om tot recordformaten uit te groeien, en door als hengelsportsector een factor van belang te worden en te blijven, beschermen we dit unieke gebied voor de generaties na ons.

Door het aanbieden van geheel verzorgde gidsdagen, meerdaagse visvakanties en laagdrempelige groepsvisdagen bieden wij de bezoeker een unieke blik op de onbegrensde hengelsportmogelijkheden die Nederland-visland biedt!

Met ons team van twee gidsen en twee boten verzorgen wij jaarrond de ultieme viservaring voor onze gasten. Tevens organiseren wij groepsvisdagen, bedrijfsuitjes en incentives, waarbij we gebruik maken van extra boten van onze ketenpartner in het gebied.

 

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!