Fish like a pro!

Home/blog/Fish like a pro!

Fish like a pro!

We nemen de volgende stap!

Toen ik jaren geleden Visgids Biesbosch voor een bescheiden vergoeding overnam van Frank Hanhart, had ik eigenlijk vooral de intentie om hiermee mijn broek op te kunnen houden na het opzeggen van de vaste baan die me al jaren de keel uitkwam. Nooit had ik kunnen weten dat de markt zo zou exploderen als dat hij met name het afgelopen jaar deed! Gasten bleven komen, en nog belangrijker: Terugkomen.

Intussen werkte ik al goed samen met één van mijn collega’s in het gebied, Thom Prüst. Na de visdagen waarop we elkaar tegenkwamen in het gebied werd er vaak even heen-en-weer geappt met onze bevindingen van de betreffende dag. Daar werden we allebei beter van. Ondertussen was ik ook in gesprek geraakt met Chris de Ruijter, die vanuit zijn positie als CEO bij innovatiebureau Leap een frisse blik op het gidsen had.

1 + 1 = 3

Uiteindelijk was het onvermijdelijk dat we onze krachten bundelden, met het oogmerk om het gidsen naar een nieuw, professioneler level te brengen. Al snel waren ook Jeroen en Juul bij ons project betrokken, en konden we gaan brainstormen over het concept dat we willen verwezenlijken.

De gast moet centraal staan, en in de watten worden gelegd. Daarnaast moest “nee verkopen” zoveel mogelijk worden vermeden. Iedereen moet voor elkaar kunnen invallen door heel Nederland, en daarin dezelfde kwaliteit kunnen bieden. De som der delen moest groter worden dan de afzonderlijke delen. Het resultaat is Ultimate Fishing Xperience geworden. Een collectief van professionele gidsen die intensief samenwerken, kennis delen en uniformiteit nastreven met de absolute focus op kwaliteit en beleving. Om aan die laatste factor te voldoen werden strategische partnerships met Yamaha en BatteryLabs gesloten. Zo is onze inzetbaarheid altijd geborgd!

Onze belofte

Met UFX zetten we de gast voorop. Wij laten je vissen als een pro, en stellen alles in het werk om het maximale resultaat uit de visdag te halen. Alle deelnemende gidsen beschikken daarnaast over het unieke Garmin LiveScope systeem, om maximaal inzicht te hebben in het aanwezige visbestand. Voor de zakelijke markt bieden we met Xperience X een uniek en coronaproof bedrijfsuitje voor maximaal 15 personen. Geheel op maat, eventueel inclusief vergaderruimte op toplocaties, BBQ en borrel na afloop.

Onze Xperiences bevinden zich door heel Nederland, van de Friese Meren tot aan de Maasplassen, van de Biesbosch en de delta tot de Amsterdamse grachten. Hierdoor is er altijd een Xperience in de buurt!

Ik nodig je dan ook van harte uit een kijkje te nemen op www.ufx.fishing, en samen kijken we er naar uit je aan boord te verwelkomen!

Goed weekend!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews
Door |2021-02-16T10:20:45+00:00februari 16th, 2021|blog|Reacties uitgeschakeld voor Fish like a pro!

Over de auteur: