Home/Stingwrap dealer
Stingwrap dealer2020-07-10T17:17:47+00:00

Stingwrap dealer

Wij zijn sinds kort ook de Nederlandse verdeler voor Stingwrap® bootwraps. Bij Stingwrap® kunt u terecht voor full-boatwraps, losse stickers naar eigen ontwerp, meetstickers en vinyl meetmatten. U bedenkt het, wij maken het!

Stingwrap® levert Duitse kwaliteit en perfectie voor een zeer gunstige prijs. Zowel onze standaardontwerpen als uw eigen ontwerp zijn mogelijk, en maken van uw boot een eyecatcher die zijn weerga niet kent! Neem via het formulier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Let op: de wraps worden gemonteerd op locatie in Vellmar, Duitsland. Wanneer u de wraps door ons geplakt wilt hebben zult u hiervoor een dagje naar de werkplaats moeten komen (voor een bootwrap moet u rekenen op zo’n zes uur werk). Wanneer u de wrap of sticker zelf wilt plakken kunnen deze ook via de post worden verstuurd. In de omgeving van Vellmar kunt u uitstekend vissen (roofvis op de Edersee, forel en vlagzalm op de Diemel), wandelen of fietsen. Vellmar ligt op zo’n 3,5 uur rijden vanaf de stad Utrecht, vlak boven Kassel (Hessen)

  Recente blogs van Johan

  Bekijk het volledige blog overzicht

  Visgids Biesbosch op YouTube

  Bekijk meer YouTube video’s

  Reviews van onze gasten

  Richard Groenewegen

  Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

  Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

  Bekijk meer reviews
  Amir Malbougat

  Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

  Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

  Bekijk meer reviews
  Rutger Tegelaar

  Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

  Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

  Bekijk meer reviews