Voor een onvergetelijke sportviservaring!
Stingwrap dealer

Stingwrap dealer

Wij zijn sinds kort ook de Nederlandse verdeler voor Stingwrap® bootwraps. Bij Stingwrap® kunt u terecht voor full-boatwraps, losse stickers naar eigen ontwerp, meetstickers en vinyl meetmatten. U bedenkt het, wij maken het!

Stingwrap® levert Duitse kwaliteit en perfectie voor een zeer gunstige prijs. Zowel onze standaardontwerpen als uw eigen ontwerp zijn mogelijk, en maken van uw boot een eyecatcher die zijn weerga niet kent! Neem via het formulier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Let op: de wraps worden gemonteerd op locatie in Vellmar, Duitsland. Wanneer u de wraps door ons geplakt wilt hebben zult u hiervoor een dagje naar de werkplaats moeten komen (voor een bootwrap moet u rekenen op zo’n zes uur werk). Wanneer u de wrap of sticker zelf wilt plakken kunnen deze ook via de post worden verstuurd. In de omgeving van Vellmar kunt u uitstekend vissen (roofvis op de Edersee, forel en vlagzalm op de Diemel), wandelen of fietsen. Vellmar ligt op zo’n 3,5 uur rijden vanaf de stad Utrecht, vlak boven Kassel (Hessen)

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht