fbpx
Menu

 

Ons team

Ons team staat altijd voor u klaar met creatieve oplossingen voor een passend arrangement. In nauw overleg met u als opdrachtgever zorgen we dat we onze gasten een onvergetelijke ervaring in het laatste ongerepte natuurgebied van Nederland kunnen bieden. En hierin gaan we ver! Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben!

 

Johan Struwe

gastheer | visgids | schipper

Al vanaf zijn kindertijd was Johan op en rond het water te vinden. Het vissen is altijd een belangrijke factor in zijn leven geweest, en elk vrij uurtje werd hieraan besteed. Bij Visgids Biesbosch is Johan de gastheer aan boord. Met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is hij een uitstekend gesprekspartner op elk niveau. En dat in het Nederlands, Engels, Duits en Deens (allen vloeiend).

Door zijn jarenlange ervaring op het water weet Johan bovendien altijd het beste uit de gegeven situatie te halen, en is de veiligheid van de gasten in goede handen. Door zijn didactische vaardigheden maakt Johan de gasten vlot en op een humoristische manier wegwijs in de verschillende vistechnieken, en biedt hij de gast een uniek inkijkje in een uniek natuurgebied.

Telefoon: +31611340533

Email: johan@visgidsbiesbosch.nl

 

 

Denny van Wee

gastheer | accountmanager | sales

Vanuit zijn jarenlange ervaring in internationaal management is Denny als geen ander in staat u van dienst te zijn met het samenstellen van een passend arrangement voor elk type relatie. Of het nu om buitenlandse prospects, jubilerende medewerkers of goede klanten gaat; Denny voelt feilloos aan hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Samen met Johan is Denny tevens deelnemer aan de Predatortour, het Europees kampioenschap roofvissen. Aan dit prestigieuze toernooi doen jaarlijks meer dan honderd teams vanuit de hele wereld mee, en is het het absolute vlaggenschip van de Nederlandse hengelsport.

Telefoon: +31653454717

Email: denny@visgidsbiesbosch.nl

 

Home

Boek nu!