Voor een onvergetelijke sportviservaring!
“Vertel en vriend” programma

“Vertel een vriend” programma

Fijn dat u wilt helpen om Visgids Biesbosch te laten groeien! Uw inzet helpt ons enorm, en daarvoor moet u uiteraard beloond worden! Wanneer u zich via onderstaande link inschrijft, ontvangt u na instemming met samenwerking uw eigen, persoonlijke affiliatelink. Tevens ontvangt u via de mail alle instructies om deze te gebruiken op bijvoorbeeld uw social media (LinkedIn, Facebook, Instagram etc.), uw eigen blog of op uw website. Hiervoor is technische kennis niet noodzakelijk, wij helpen u met het opzetten van uw campagne, en met de inhoud daarvan.

Wanneer er via uw persoonlijke link een betaalde boeking voor de arrangementen “Ultimate VIP” en “Biesbosch XL” wordt geplaatst, ontvangt u hiervoor een bedrag van €20,- op uw rekening. Dit wordt geheel automatisch uitgevoerd, dus u hoeft hiervoor verder niets te doen. Tevens stelt Visgids Biesbosch jaarlijks een gratis “Ultimate VIP” arrangement ter beschikking aan de affiliate die dat jaar de meeste boekingen heeft aangebracht.

Wanneer u zich hier inschrijft ontvangt u alle benodigde informatie direct in uw mail!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews