Home/Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden2021-03-29T09:31:31+00:00

Algemene voorwaarden

Gebruik van hengelsportmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Uiteraard dient verloren gegaan of beschadigd materiaal te worden vergoed (exclusief kunstaas). Dit geldt ook bij schade aan de boot en de randapparatuur, zoals elektromotoren en fishfinders.

De overeengekomen prijs is inclusief kosten brandstof, kosten helling, gebruik boot en materiaal, kunstaas en dienstverlening van de gids. Neem svp zelf eten en drinken mee voor de dag, en zorg voor passende kleding voor de weersomstandigheden (Let op: op het water is het koeler dan aan land). Indien gewenst hebben wij regen- en warmtekleding voor de gasten beschikbaar.

De gast is zelf verantwoordelijk voor het hebben van een vispas. Heb je die niet, dan kunnen wij voor de prijs van €10 per persoon een dagvergunning verzorgen. Geef dit svp van tevoren aan!

Tijdens de visdag maken wij beelden met onze digitale spiegelreflexcamera. Beeldmateriaal zal via email of WeTransfer worden gedeeld na de visdag. Visgids Biesbosch plaatst foto’s op diverse social media ter promotie. Wil je dit liever niet? Geef dat svp dan aan tijdens de visdag.

Wij zijn voorstander van Catch & Release (Het levend terugzetten van vis). Wilt u echter toch graag een vis voor consumptie meenemen is dat mogelijk, waarbij we naast de wettelijke minimummaat ook een maximummaat hanteren om de waardevolle grote vissen te behouden. Snoekbaars maximaal 65 centimeter, baars maximaal 45 centimeter.

Wij geven vangstgarantie. Dit houdt concreet in dat wanneer er geen vis wordt gevangen, zowel door de gast(en) als de gids, de gasten kosteloos voor een eenmalige herkansing in het laagseizoen mogen terugkomen. Het laagseizoen loopt van begin oktober tot eind februari.

Prijs is inclusief 9% BTW.

Het totale bedrag van het arrangement dient uiterlijk twee weken na ontvangst opdrachtbevestiging te worden overgemaakt naar voorgenoemd rekeningnummer. De boeking is pas definitief na ontvangst van het gehele bedrag.

Visgids Biesbosch en de daarbij aangesloten gidsen zijn niet verantwoordelijk voor letsel in welke vorm dan ook of schade aan en/of verlies van materiaal tijdens de vistrip.

Weersomstandigheden kunnen veranderen, en veiligheid is het allerbelangrijkste. Visgids Biesbosch behoudt zich het recht voor de vistrip te verzetten of de locatie te wijzigen indien de weersomstandigheden hier aanleiding toe geven. Uiteraard gebeurt dit altijd in goed overleg.

Voor geboekte gidsdagen vindt bij annulering geen restitutie plaats. Dit kun je claimen bij je annuleringsverzekering. Uiteraard is het verzetten van een gidsdag wel altijd mogelijk (kosteloos tot drie dagen van tevoren).

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews