Voor een onvergetelijke sportviservaring!
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Gebruik van hengelsportmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Uiteraard dient verloren gegaan of beschadigd materiaal te worden vergoed (exclusief kunstaas). Dit geldt ook bij schade aan de boot en de randapparatuur, zoals elektromotoren en fishfinders.

De overeengekomen prijs is inclusief kosten brandstof, kosten helling, gebruik boot en materiaal, kunstaas en dienstverlening van de gids. Neem svp zelf eten en drinken mee voor de dag, en zorg voor passende kleding voor de weersomstandigheden (Let op: op het water is het koeler dan aan land)

De gast is zelf verantwoordelijk voor het hebben van een vispas. Heb je die niet, dan kunnen wij voor de prijs van €10 per persoon een dagvergunning verzorgen. Geef dit svp van tevoren aan!

Tijdens de visdag maken wij beelden met onze digitale spiegelreflexcamera. Beeldmateriaal zal via email of WeTransfer worden gedeeld na de visdag. Visgids Biesbosch plaatst foto’s op diverse social media ter promotie. Wil je dit liever niet? Geef dat svp dan aan tijdens de visdag.

Wij zijn voorstander van Catch & Release (Het levend terugzetten van vis). Wilt u echter toch graag een vis voor consumptie meenemen is dat mogelijk, waarbij we naast de wettelijke minimummaat ook een maximummaat hanteren om de waardevolle grote vissen te behouden. Snoekbaars maximaal 65 centimeter, baars maximaal 45 centimeter.

Wij geven vangstgarantie. Dit houdt concreet in dat wanneer er geen vis wordt gevangen, zowel door de gast(en) als de gids, de gasten kosteloos een tweede dag mogen terugkomen.

Prijs is inclusief 9% BTW.

Het totale bedrag van het arrangement dient uiterlijk twee weken na ontvangst opdrachtbevestiging te worden overgemaakt naar voorgenoemd rekeningnummer. De boeking is pas definitief na ontvangst van het gehele bedrag.

Visgids Biesbosch en de daarbij aangesloten gidsen zijn niet verantwoordelijk voor letsel in welke vorm dan ook of schade aan en/of verlies van materiaal tijdens de vistrip.

Weersomstandigheden kunnen veranderen, en veiligheid is het allerbelangrijkste. Visgids Biesbosch behoudt zich het recht voor de vistrip te verzetten of de locatie te wijzigen indien de weersomstandigheden hier aanleiding toe geven. Uiteraard gebeurt dit altijd in goed overleg.

Voor geboekte gidsdagen vindt bij annulering geen restitutie plaats. Dit kun je claimen bij je annuleringsverzekering. Uiteraard is het verzetten van een gidsdag wel altijd mogelijk (kosteloos tot drie dagen van tevoren).

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube