Voor een onvergetelijke sportviservaring!
Over Johan Struwe

Over visgids en gastheer Johan Struwe

Al vanaf zijn vierde jaar is Johan al aan het water te vinden. Eerst met het vaste hengeltje en een emmertje, om met wormen op de baarsjes in de sloten te vissen, maar al snel maakte het vaste hengeltje plaats voor de werp- en vliegenhengel. Toen openden zich mogelijkheden die hij tot dan toe niet voor mogelijk had gehouden!

Inmiddels zijn we al weer vele jaren verder, maar de passie voor het vissen is gebleven. Via het vliegvissen op forel, zalm en vlagzalm evolueerde de visserij uiteindelijk naar het vissen op roofvis vanuit de boot, wat tot op de dag van vandaag gerust een obsessie mag worden genoemd.

Voor het vissen reisde Johan in de afgelopen jaren de hele wereld over: vliegvissen in Noorwegen, Australië, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en ook “gewoon” vlakbij in Grensmaas en Ardennen. Maar ook roofvissen in Zweden, Hongarije, Ierland en Spanje. Maar uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat er nergens beter kan worden gevist op roofvis dan in Nederland: Het enorme waterstelsel Biesbosch, Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak zijn absolute schatkamers voor sportvissers!

Met onze rijke rivierdelta beschikken we over een absoluut hengelsportparadijs met ongekende mogelijkheden op de vangst van je leven! Dit had Johan al vroeg in de gaten, en zo werd Visgids Biesbosch geboren: Vanuit passie, enthousiasme en kennis werd keihard gewerkt aan het meest professionele gidsbedrijf van Nederland, en dat wordt gewaardeerd door gasten uit binnen- en buitenland.

Niet alleen is Johan een uitstekend gastheer aan boord, met oog voor details en veiligheid, maar ook spreekt hij vijf talen vloeiend, zodat ook zijn buitenlandse gasten verzekerd zijn van de juiste begeleiding op jacht naar de vangst van hun leven. Velen van hen zijn dan ook reeds jarenlang terugkerende gasten geworden. Want visgids is een vak, en geen hobby.

Wanneer je op zoek bent naar een enthousiaste gastheer in deze jungle van aanbieders zit je bij Johan op je plek! Hij kent de Biesbosch en de omliggende wateren Amer, Haringvliet en Hollands Diep als zijn broekzak, en neemt je mee naar de plekken waar de massa niet komt. En dat op een gloednieuwe hightech visboot, voorzien van de nieuwste materialen om ook die ene kanjer veilig binnen te kunnen halen. Roofvissen in de Biesbosch vergt meer dan inzicht en waterkennis, dus investeer in de beste ervaring en boek Johan als jouw visgids in dit geweldige gebied!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube