Over Johan Struwe

Al vanaf mijn vierde jaar ben ik al aan het water te vinden. Eerst met het vaste hengeltje en een emmertje, om met wormen op de baarsjes in de sloten te vissen, maar al snel maakte het vaste hengeltje plaats voor de werp- en vliegenhengel. Toen openden zich mogelijkheden die ik tot dan toe niet voor mogelijk had gehouden!

Inmiddels zijn we al weer vele jaren verder, maar de passie voor het vissen is gebleven. Via het vliegvissen op forel, zalm en vlagzalm evolueerde de visserij uiteindelijk naar het vissen op roofvis vanuit de boot, wat tot op de dag van vandaag gerust een obsessie mag worden genoemd! Een obsessie die ik graag met je deel!

Voor het vissen reisde ik in de afgelopen jaren de hele wereld over: vliegvissen in Noorwegen, Australië, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en ook “gewoon” vlakbij in Grensmaas en Ardennen. Maar ook roofvissen in Zweden, Hongarije, Ierland en Spanje. Maar uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat er nergens beter kan worden gevist op roofvis dan in Nederland: Het enorme waterstelsel Biesbosch, Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak, maar ook de Veluwerandmeren als het Gooimeer en Veluwemeer zijn absolute schatkamers voor sportvissers!

Met onze rijke rivierdelta beschikken we over een absoluut hengelsportparadijs met ongekende mogelijkheden op de vangst van je leven! Dit had ik al heel snel in de gaten, en zo werd Visgids Biesbosch geboren: Vanuit passie, enthousiasme en kennis werd keihard gewerkt aan het meest professionele gidsbedrijf van Nederland, en dat wordt gewaardeerd door gasten uit binnen- en buitenland.
Ik heet je dan ook graag welkom aan boord, en beloof je een leerzame en inspirerende dag in de mooiste natuur! Daarnaast spreek ik vijf talen vloeiend, zodat ook de buitenlandse gasten verzekerd zijn van de juiste begeleiding op jacht naar de vangst van hun leven. Velen van hen zijn dan ook reeds jarenlang terugkerende gasten geworden. Want visgids is een vak, en geen hobby.

Wanneer je op zoek bent naar een enthousiaste gastheer in deze jungle van aanbieders zit je bij mij op je plek! Met alweer vele jaren ervaring in het gebied ken ik de Biesbosch en de omliggende wateren Amer, Haringvliet en Hollands Diep als mijn broekzak, en neem ik je mee naar de plekken waar de massa niet komt. En dat op een gloednieuwe hightech visboot, voorzien van de nieuwste materialen om ook die ene kanjer veilig binnen te kunnen halen. Roofvissen in de Biesbosch vergt meer dan inzicht en waterkennis, dus investeer in de beste ervaring en boek me als jouw visgids in dit geweldige gebied!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman