Voor een onvergetelijke sportviservaring!
Prive visgids

Prive visgids arrangementen

Halve dag

245,-
 • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
 • Locatie: Maurik
 • 5 uur visgids
 • Meest voordelig

Low Budget

295,-
 • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
 • Locatie: Maurik
 • 8 uur visgids
 • Alternatieve locatie

Biesbosch XL

395,-
 • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
 • Locatie: Biesbosch
 • 8 uur visgids
 • Meest geboekt!

Ultimate VIP

499,-
 • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
 • Locatie: Biesbosch
 • 8 uur visgids
 • Luxe lunch en champagne

Lees meer over onze arrangementen

Halve dag visgids Eiland van Maurik

Onze halve-dagarrangementen zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met het onder professionele begeleiding vissen op roofvis.

Tijdens deze 5 uur durende arrangementen (ochtenddeel of middagdeel) bieden wij u onze volledige service en inzet, inclusief alle benodigde materialen. Deze arrangementen zijn met name zeer geschikt voor ouders met een jong kind, voor wie een volledige dag nog teveel gevraagd is.

De arrangementen zijn als volgt ingedeeld:

 • ochtenddeel van 08: 00 tot 13:00 uur
 • middagdeel van 13:00 tot 18: 00 uur

De nadruk zal tijdens het ochtenddeel op de visserij op snoekbaars liggen, met tevens kans op baars en snoek, waarbij in het middagdeel meer de nadruk op de snoekvisserij zal liggen, met kans op snoekbaars en baars. In het zomerseizoen is ook de roofblei (foto) een vaak voorbijkomende vangst.

De prijs voor een ochtend of middag inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 245,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is een goed humeur 🙂

Boek nu

Low budget visgids Eiland van Maurik

Ook dit is een voordelig concept, maar dan wel een volledige dag.

In dit arrangement starten we niet in Werkendam, maar vanuit de jachthaven van het Eiland van Maurik. Door de kortere reistijd en het minder grote visgebied kunnen we dit arrangement voor een zeer concurrerende prijs aanbieden.

Weliswaar is het gebied minder groot; dat geldt zéker niet voor de te vangen roofvissen! Ook in dit gebied zijn extreem grote snoeken, baarzen en snoekbaarzen te vangen!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 17:00 uur weer aan de helling. Ook tijdens dit arrangement bieden wij u onze volledige inzet en service.

De prijs voor een hele dag visgids in Maurik, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 295,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is een goed humeur 🙂

Boek nu

Biesbosch XL visgids-dag

Ons kernproduct, en ons absolute specialisme!

Laat ons u alle zorgen uit handen nemen, en de perfecte visdag verzorgen in het groene labyrint dat we zo goed kennen, met onze jarenlange ervaring.

Dit gebied, waaronder we ook het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, de Amer en het Haringvliet rekenen, is zó immens groot dat het zich uitstekend leent voor meerdaagse visvakanties! Een dag is namelijk veel te kort om alle beschikbare stekken aan te doen. Naast het verzorgen van een enkele gidsdag bent u dus ook van harte welkom om ons uw verblijf in het gebied te laten verzorgen. U stapt dan zó vanaf de ontbijttafel bij ons aan boord, een unieke ervaring!

De Biesbosch kenmerkt zich door uitbundige natuur, oog in oog staan met bever, zeearend, ijsvogeltje en het overige wild in het gebied, maar ook door roofvissen die hier gigantische formaten kunnen bereiken! Snoek, snoekbaars en baars: Er zijn al heel wat specimenvissen bij ons aan boord gekomen!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B).

De prijs voor een XL visgidsdag in de Biesbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 395,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is een goed humeur 🙂

Ultimate VIP visgids-dag

Het arrangement voor de vermogende man die perfectie eist!

Met onze high-tech visboot duiken we diep de Biesbosch in om te vissen op snoek, snoekbaars en baars. Ook roofblei en meerval kunnen overigens goed worden gevangen in dit gebied!

Tussen de middag meren we af bij een goed restaurant aan het water voor een heerlijke lunch, en aan boord heffen we met goede Champagne het glas op een prachtig avontuur!

Uiteraard wordt dit arrangement over de gehele breedte op het hoogste niveau ingevuld. U stapt op op een gloednieuwe, ruime en snelle boot, voorzien van het modernste aan technologie dat er momenteel op de markt is qua elektrische voortstuwing en sonar. Verbaas u over de verbluffende realtime beelden van ons Garmin LiveScope systeem, en geniet van de luxe, gasgeveerde stoelen!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Vissershang te Hank (N.B)

De prijs voor een Ultimate VIP visgids-dag in de Bieschbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 499,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is een goed humeur 🙂

Boek nu

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews