Home/Prive visgids
Prive visgids2021-02-17T09:46:19+00:00

Prive visgids arrangementen

Let op: Tijdens de huidige lockdown mogen wij maximaal twee gasten meenemen!

Biesbosch XL

399,-
  • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
  • Locatie: Biesbosch
  • 8 uur visgids
  • Particulier arrangement

Zakelijk VIP

499,-
  • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
  • Locatie: Biesbosch
  • 8 uur visgids
  • Zakelijke totaaloplossing, All inclusive, volledig aftrekbaar volgens WKR

Biesbosch Online

78,95
  • Het eerste online programma voor het vissen in de Biesbosch!
  • Vierdaagse online training, inclusief vier video’s en PDF’s

Download hier ons uitgebreide ebook “Project Roofvis”!

Lees meer over onze arrangementen

Zakelijke totaaloplossing

Uw incentive of MT-uitje geheel verzorgd, op het hoogste niveau!

Mindfulness op het water is onze specialiteit. Ervaar de kalmerende rust in de mooiste natuur van Nederland, afgewisseld met de spanning en sensatie van het vangen van een echte roofvis! Voel de stress van alledag uit je hoofd en lichaam verdwijnen, en geniet weer van het ritme van de natuur..

Wij verzorgen jouw zakelijke arrangement tip-top. Wij regelen de visvergunningen en een luxe lunchpakket van van der Valk. Tevens hebben we alle benodigde materialen en warmtekleding ter beschikking voor de gasten. Echt all-inclusive dus!

Ervaring is niet nodig, wij leggen je alles in de praktijk uit, en zorgen ervoor dat je een prachtige visdag beleeft samen met collega’s of goede relaties. Een geweldig alternatief voor de golfbaan!

Uiteraard zorgen we voor dit zakelijke arrangement voor een correcte BTW-factuur. De prijs is inclusief 9% BTW.

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B)

De prijs voor een Ultimate VIP visgids-dag in de Bieschbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 499,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen). LET OP! Dit arrangement voldoet geheel aan de WKR, en is dus volledig aftrekbaar

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is een goed humeur 🙂

Boek nu

Biesbosch XL visgids-dag

Ons arrangement voor particuliere gasten!

Laat ons je alle zorgen uit handen nemen, en de perfecte visdag verzorgen in het groene labyrint dat we zo goed kennen, met onze jarenlange ervaring!

Dit gebied, waaronder we ook het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, de Amer en het Haringvliet rekenen, is zó immens groot dat het zich uitstekend leent voor meerdaagse visvakanties! Een dag is namelijk veel te kort om alle beschikbare stekken aan te doen. Naast het verzorgen van een enkele gidsdag ben je dus ook van harte welkom om ons jouw verblijf in het gebied te laten verzorgen. Je stapt dan zó vanaf de ontbijttafel bij ons aan boord, een unieke ervaring!

De Biesbosch kenmerkt zich door uitbundige natuur, oog in oog staan met bever, zeearend, ijsvogeltje en het overige wild in het gebied, maar ook door roofvissen die hier gigantische formaten kunnen bereiken! Snoek, snoekbaars en baars: Er zijn al heel wat specimenvissen bij ons aan boord gekomen!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B).

De prijs voor een XL visgidsdag in de Biesbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 399,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. Heeft u geen vispas? Dan kunnen wij voor 10€ meerprijs een dagvergunning verzorgen.

Dit arrangement is uitsluitend voor particulieren.

Ons online programma!

Een leerzaam alternatief voor een live-gidsdag!

Heb jij al een eigen boot, bellyboat of viskayak? Of ben je van plan een boot te huren voor een visdag? Dan is ons online programma dé oplossing voor jou om goed beslagen ten ijs te komen!

Als eerste gidsbedrijf in Nederland bieden wij een geheel verzorgde, vierdaagse online training aan over het roofvissen in de Biesbosch.

In deze training behandelen we in vier dagen de keuze van je stekken, welke vistechnieken je kunt toepassen, welk kunstaas je het beste kunt gebruiken en hoe je veilig op het water vertoeft. Alles vanuit de harde praktijk en jarenlange ervaring als visgids in dit enorme gebied.

En het voordeel ten opzichte van een live-gidsdag? Je kunt alle lesstof gebruiken zo lang als je maar wilt. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep, zodat je aan Johan persoonlijk, en alle andere deelnemers aan dit online programma je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen!

Investeer in maximale kennis van wellicht het mooiste visgebied van Europa!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews