Home/Prive visgids
Prive visgids2021-07-30T18:07:36+00:00

Biesbosch XL

399,-
  • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
  • Locatie: Benedenrivieren en Biesbosch
  • 8 uur visgids
  • Vissen in de Nederlandse Mangroves!

Hardcore Pike Fishing

399,-
  • Totaalprijs voor 1 – 3 personen
  • Locatie: Gooimeer en Veluwemeer
  • 8 uur visgids
  • Volledig gericht op de vangst van grote snoek!

Biesbosch Online

78,95
  • Het eerste online programma voor het vissen in de Biesbosch!
  • Vierdaagse online training, inclusief vier video’s en PDF’s

Lees meer over onze arrangementen

Gericht op grote snoek

Samen met mij achter de metersnoek aan!

Grote snoek is één van de meest tot de verbeelding sprekende vangsten, en wij weten waar deze big mama’s zich ophouden. Aan boord beschikken wij over de juiste hengelsets, het perfecte kunstaas en de apparatuur om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn.

Voor dit arrangement verlaten wij de Biesbosch, en zetten we koers naar de Veluwerandmeren, waar de kans op écht grote snoek maximaal is. Zowel het Gooimeer, het Eemmeer als het Veluwemeer zitten letterlijk vol met snoek, waarbij het gemiddelde formaat een stuk groter is dan in de Biesbosch. Dit maakt het hier zeer goed mogelijk om selectief op metersnoek te vissen.

Tijdens dit arrangement wordt voornamelijk werpend gevist met groot kunstaas, waarbij we gebruik maken van baitcasters (hengels met een reel). Nog nooit met een reel gevist? Geen nood, dat hebben we je binnen minuten geleerd!

Deze visserij kenmerkt zich door aanbeten op zicht, vaak vlakbij de boot in kraakhelder water. Altijd weer schrikken als een flinke snoek vanuit het niets op je kunstaas duikt!

De kans op de vangst van een metersnoek is bij dit arrangement veruit het grootst. Durf jij het aan?

Het tarief voor het Hardcore Pike Fishing arrangement, inclusief hypermodern en gloednieuw materiaal is €399,- (totaalprijs 1-3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. LET OP: Wij kunnen voor dit arrangement helaas geen losse dagvergunningen leveren!

Biesbosch XL visgids-dag

Ons arrangement voor particuliere gasten!

Laat ons je alle zorgen uit handen nemen, en de perfecte visdag verzorgen in het groene labyrint dat we zo goed kennen, met onze jarenlange ervaring!

Dit gebied, waaronder we ook het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, de Amer en het Haringvliet rekenen, is zó immens groot dat het zich uitstekend leent voor meerdaagse visvakanties! Een dag is namelijk veel te kort om alle beschikbare stekken aan te doen. Naast het verzorgen van een enkele gidsdag ben je dus ook van harte welkom om ons jouw verblijf in het gebied te laten verzorgen. Je stapt dan zó vanaf de ontbijttafel bij ons aan boord, een unieke ervaring!

De Biesbosch kenmerkt zich door uitbundige natuur, oog in oog staan met bever, zeearend, ijsvogeltje en het overige wild in het gebied, maar ook door roofvissen die hier gigantische formaten kunnen bereiken! Snoek, snoekbaars en baars: Er zijn al heel wat specimenvissen bij ons aan boord gekomen!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B).

De prijs voor een XL visgidsdag in de Biesbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 399,- (totaalprijs voor 1 – 3 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. Heeft u geen vispas? Dan kunnen wij voor 10€ meerprijs een dagvergunning verzorgen.

Ons online programma!

Een leerzaam alternatief voor een live-gidsdag!

Heb jij al een eigen boot, bellyboat of viskayak? Of ben je van plan een boot te huren voor een visdag? Dan is ons online programma dé oplossing voor jou om goed beslagen ten ijs te komen!

Als eerste gidsbedrijf in Nederland bieden wij een geheel verzorgde, vierdaagse online training aan over het roofvissen in de Biesbosch.

In deze training behandelen we in vier dagen de keuze van je stekken, welke vistechnieken je kunt toepassen, welk kunstaas je het beste kunt gebruiken en hoe je veilig op het water vertoeft. Alles vanuit de harde praktijk en jarenlange ervaring als visgids in dit enorme gebied.

En het voordeel ten opzichte van een live-gidsdag? Je kunt alle lesstof gebruiken zo lang als je maar wilt. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep, zodat je aan Johan persoonlijk, en alle andere deelnemers aan dit online programma je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen!

Investeer in maximale kennis van wellicht het mooiste visgebied van Europa!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews