Onze arrangementen

Kies hier de locatie waar je wilt gaan vissen

Biesbosch XL gidsdag

Locatie Benedenrivieren en Biesbosch
8 uur visdag
Vissen in de Nederlandse mangroves!

Mijn arrangement voor de avontuurlijke visser!

Laat mij je alle zorgen uit handen nemen, en de perfecte visdag verzorgen in het groene labyrint dat ik zo goed ken, met mijn jarenlange ervaring!

Dit gebied, waaronder we ook het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, de Amer en het Haringvliet rekenen, is zó immens groot dat het zich uitstekend leent voor meerdaagse visvakanties! Een dag is namelijk veel te kort om alle beschikbare stekken aan te doen. Naast het verzorgen van een enkele gidsdag ben je dus ook van harte welkom om mij jouw verblijf in het gebied te laten verzorgen. Je stapt dan zó vanaf de ontbijttafel bij me aan boord, een unieke ervaring!

De Biesbosch kenmerkt zich door uitbundige natuur, oog in oog staan met bever, zeearend, visarend, ijsvogeltje en het overige wild in het gebied, maar ook door roofvissen die hier gigantische formaten kunnen bereiken! Snoek, snoekbaars en baars: Er zijn al heel wat specimenvissen aan boord gekomen! Daarnaast is er ook altijd kans op de vangst van de pijlsnelle roofblei of de enorme meerval. En zo nu en dan komt er zelfs zeevis als bot, zeebaars of harder aan boord. Dit arrangement is zowel qua omgeving als vangsten veruit het meest afwisselende, dus geknipt voor de avontuurlijke sportvisser!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B).

De prijs voor een XL visgidsdag in de Biesbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 399,- (totaalprijs voor 1 – 2 personen, derde persoon €100,- meerprijs)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. Heb je geen vispas? Dan kan ik voor 10€ meerprijs een dagvergunning verzorgen.

Hardcore Pike Fishing

Locatie Westelijke Randmeren
8 uur visgids
Gericht op de monstersnoek!

Samen met mij achter de metersnoek aan!

Grote snoek is één van de meest tot de verbeelding sprekende vangsten, en ik weet waar deze big mama’s zich ophouden. Aan boord beschik ik over de juiste hengelsets, het perfecte kunstaas en de apparatuur om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn.

Voor dit arrangement verlaten wij de Biesbosch, en zetten we koers naar de Randmeren, waar de kans op écht grote snoek maximaal is. Zowel het Gooimeer, het Eemmeer als het Veluwemeer zitten letterlijk vol met snoek, waarbij het gemiddelde formaat vaak iets groter is dan in de Biesbosch. Dit maakt het hier zeer goed mogelijk om selectief op metersnoek te vissen, hoewel ik de vangst ervan natuurlijk niet kan garanderen.

Tijdens dit arrangement wordt voornamelijk werpend gevist met groot kunstaas, waarbij we gebruik maken van baitcasters (hengels met een reel). Nog nooit met een reel gevist? Geen nood, dat heb ik je binnen minuten geleerd!

Deze visserij kenmerkt zich door aanbeten op zicht, vaak vlakbij de boot in kraakhelder water. Altijd weer schrikken als een flinke snoek vanuit het niets op je kunstaas duikt! De kans op de vangst van een metersnoek is bij dit arrangement veruit het grootst, maar het is wél bikkelen voor een aanbeet. Durf jij het aan?

Het tarief voor het Hardcore Pike Fishing arrangement, inclusief hypermodern en gloednieuw materiaal is €399,- (totaalprijs voor 1 – 2 personen, derde persoon €100,- meerprijs)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. LET OP: Ik kan voor dit arrangement helaas geen losse dagvergunningen leveren!

Heb je nog vragen?

Bekijk dan “Hoe Werkt Het” eerst.

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman