Mijn aanbod

Boek hier je eigen gidsdag in de Nederlandse Mangroves!

Welkom aan boord!

Op deze pagina kun je in de geautomatiseerde boekingsagenda zelf je datum reserveren en vastleggen. Handig, snel en foutloos! Let op: de genoemde prijzen zijn de bootprijs. Deze kun je dus delen tussen twee personen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Bij boeking ontvang je automatisch een belastingdienst-proof factuur. Want jouw gidsdag is als ondernemer zijnde volledig aftrekbaar onder de WKR. Per heden faciliteer ik nog maximaal twee gasten per gidsdag. De ruimte aan boord in combinatie met de voortschrijdende vistechnieken van dit moment maken het onmogelijk een derde gast toe te laten. Indien je met een grotere groep wilt komen (3-4 personen), schakel ik graag een goede collega met eigen boot in om dit in goede banen te leiden. Neem daarvoor contact op voor meer informatie, via de kanalen helemaal onderaan de pagina.

Na je boeking krijg je automatisch een betalingslink via Ideal en een bevestigingsmail met alle informatie voor de gidsdag toegezonden. In deze mail staat alle benodigde informatie voor de dag. Uiteraard ben ik bij vragen of onduidelijkheden altijd bereikbaar via de contactgegevens helemaal onderaan deze pagina.

Rest me niets dan je van harte welkom aan boord te wensen. We maken er een onvergetelijke ervaring van!

Welkom aan boord, op jacht naar riviermonsters!

Biesbosch XL gidsdag
Allround roofvissen

Locatie Benedenrivieren en Biesbosch
8 uur visdag
Vissen op de grootste rovers in de Nederlandse mangroves!

Mijn arrangement voor de avontuurlijke visser
Kennismaken met meerdere vistechnieken op één dag? Van het pelagisch vissen op meerval met mijn twee live sonarsystemen aan boord, tot het werpen met bladed jigs op de grootste baarzen ter wereld? De werkelijk snoeiharde aanbeten van snoekbaarzen in de volle stroming ervaren tijdens het verticalen, of juist lekker relaxed slepend vissen? Laat mij je dan alle zorgen uit handen nemen, en de perfecte visdag verzorgen in het groene labyrint dat ik zo goed ken, met mijn jarenlange ervaring. Een uniek inkijkje in het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, met uitbundige natuur, talloze vogelsoorten en natuurlijk de grootste roofvissen van Nederland!

Dit gebied, waaronder we ook het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, de Amer en het Haringvliet rekenen, is zó immens groot dat het zich uitstekend leent voor meerdaagse visvakanties! Een dag is namelijk veel te kort om alle beschikbare stekken aan te doen. Naast het verzorgen van een enkele gidsdag ben je dus ook van harte welkom om mij jouw verblijf in het gebied te laten verzorgen. Je stapt dan zó vanaf de ontbijttafel bij me aan boord, een unieke ervaring!

De Biesbosch kenmerkt zich door uitbundige natuur, oog in oog staan met bever, zeearend, visarend, ijsvogeltje en het overige wild in het gebied, maar ook door roofvissen die hier gigantische formaten kunnen bereiken! Meerval, snoek, snoekbaars en baars: Er zijn al heel wat specimenvissen aan boord gekomen! Daarnaast is er ook altijd kans op de vangst van de pijlsnelle roofblei of winde. En zo nu en dan komt er zelfs zeevis als bot, zeebaars of harder aan boord. Dit arrangement is zowel qua omgeving als vangsten veruit het meest afwisselende van Nederland, dus geknipt voor de avontuurlijke sportvisser!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B). Hier kun je gratis en veilig parkeren, en tevens is hier een hotel en andere horeca aanwezig (Horeca alleen in de zomermaanden). In de geautomatiseerde bevestiging van een geboekte gidsdag vind je een routebeschrijving.

De prijs voor een XL visgidsdag in de Biesbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is €525,- (doordeweeks) of €575,- (weekend) (totaalprijs voor 1 – 2 gasten.

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. Heb je geen vispas? Dan kan ik voor 10€ meerprijs een dagvergunning verzorgen.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan “Hoe Werkt Het” eerst.

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger