Onze arrangementen

Boek hier je eigen gidsdag in de Biesbosch

Welkom aan boord!

Op deze pagina kun je in de geautomatiseerde boekingsagenda zelf je datum reserveren en vastleggen. Handig, snel en foutloos! Je vindt de twee verschillende arrangementen helemaal onder aan de pagina: Pelagic Meerval Gidsdag en Biesbosch XL Gidsdag. Klik op het blok naar keuze, de rest wijst zich vanzelf.

Na je boeking krijg je automatisch een betalingslink via Ideal en een bevestigingsmail met alle informatie voor de gidsdag toegezonden. In deze mail staat alle benodigde informatie voor de dag. Uiteraard ben ik bij vragen of onduidelijkheden altijd bereikbaar via de contactgegevens helemaal onderaan deze pagina.

Rest me niets dan je van harte welkom aan boord te wensen. We maken er een onvergetelijke ervaring van!

Pelagic Meerval

Locatie afhankelijk van seizoen
6-uur visdag vroeg in de ochtend of s’avonds
Jagen op de allergrootste vissen van Europa!

De spannendste visdag die je ooit zult beleven!

De meerval wordt steeds algemener op onze rivieren, en bereikt steeds grotere formaten. Vissen van boven de twee meter zijn inmiddels al geen uitzondering meer, en ik weet precies waar deze riviermonsters het jaar rond leven! We vissen op meerval met het inmiddels welbekende Garmin LiveScope systeem aan boord, waarmee we de vissen letterlijk zien zwemmen. Met dit systeem kunnen we niet alleen inschatten hoe groot de vis is en hoe deze zich gedraagt, maar ook kunnen we hiermee ons aas of kunstaas precies bij de vis voor de bek hangen. Hartkloppingen gegarandeerd wanneer een enorme meerval bij het aas hangt!

We vissen op grote, diepe wateren op diverse plaatsen in het midden en zuiden van het land, en zoeken de vis al rondvarend op, waarbij we ons aas op het sonarscherm presenteren aan de grootste meervallen die we tegenkomen. Daarnaast maken we kans op de bijvangst van zeer grote snoekbaars. Ook deze bevinden zich het grootste deel van de tijd op half water. We vissen op meerval met dauwpieren, dode aasvis of grote shads. Uiteraard zorg ik voor al het aas en eersteklas materialen. Voor dit arrangement is het belangrijk wel enige ervaring met het vissen te hebben.

Aangezien meerval vooral in de randen van de dag actief is, zullen we (zeer) vroeg in de ochtend of in de avonduren vissen. Meerval gaat midden op de dag in dagrust, en laat zich dan vrijwel niet vangen (een enkele toevalstreffer uitgezonderd). Ook zullen we op andere locaties dan de Biesbosch vissen, afhankelijk van het jaargetijde. Tijd en plaats nemen we daags voor de gidsdag door. Ik heb plaats voor maximaal twee gasten, waarbij er één tegelijk kan vissen.

Voor dit arrangement geef ik GEEN vangstgarantie! Ik garandeer weliswaar dat we de meerval in behoorlijke hoeveelheden gaan vinden, maar we richten ons bij dit arrangement op het vangen van de grootste vis van je leven. Ik wil me op deze dag dus niet bezighouden met het vangen van andere soorten om maar aan de vangstgarantie te voldoen. Je krijgt een gids die zich 200% gefocust gaat inzetten om jou de vis van je leven te laten vangen!

De prijs voor een Pelagic Meerval gidsdag, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 375,- (doordeweeks) of €425,- (weekend) (totaalprijs voor 1 – 2 personen)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. Heb je geen vispas? Dan kan ik voor 10€ meerprijs een dagvergunning verzorgen.

Biesbosch XL gidsdag

Locatie Benedenrivieren en Biesbosch
8 uur visdag
Allround vissen in de Nederlandse mangroves!

Mijn arrangement voor de avontuurlijke visser!

Laat mij je alle zorgen uit handen nemen, en de perfecte visdag verzorgen in het groene labyrint dat ik zo goed ken, met mijn jarenlange ervaring. Een uniek inkijkje in het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, met uitbundige natuur, talloze vogelsoorten en natuurlijk de grootste roofvissen van Nederland!

Dit gebied, waaronder we ook het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, de Amer en het Haringvliet rekenen, is zó immens groot dat het zich uitstekend leent voor meerdaagse visvakanties! Een dag is namelijk veel te kort om alle beschikbare stekken aan te doen. Naast het verzorgen van een enkele gidsdag ben je dus ook van harte welkom om mij jouw verblijf in het gebied te laten verzorgen. Je stapt dan zó vanaf de ontbijttafel bij me aan boord, een unieke ervaring!

De Biesbosch kenmerkt zich door uitbundige natuur, oog in oog staan met bever, zeearend, visarend, ijsvogeltje en het overige wild in het gebied, maar ook door roofvissen die hier gigantische formaten kunnen bereiken! Snoek, snoekbaars en baars: Er zijn al heel wat specimenvissen aan boord gekomen! Daarnaast is er ook altijd kans op de vangst van de pijlsnelle roofblei of de enorme meerval. En zo nu en dan komt er zelfs zeevis als bot, zeebaars of harder aan boord. Dit arrangement is zowel qua omgeving als vangsten veruit het meest afwisselende van Nederland, dus geknipt voor de avontuurlijke sportvisser!

Dit arrangement start om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Opstapplaats is Jachthaven Oversteeg te Werkendam (N.B). Hier kun je gratis en veilig parkeren, en tevens is hier een hotel en andere horeca aanwezig (Horeca alleen in de zomermaanden). In de geautomatiseerde bevestiging van een geboekte gidsdag vind je een routebeschrijving.

De prijs voor een XL visgidsdag in de Biesbosch, inclusief het gebruik van hypermodern en gloednieuw materiaal is € 425,- (doordeweeks) of €475,- (weekend) (totaalprijs voor 1 – 2 personen, derde persoon €100,- meerprijs)

Het enige dat je zelf mee hoeft te brengen is iets te eten en drinken en een vispas. Heb je geen vispas? Dan kan ik voor 10€ meerprijs een dagvergunning verzorgen.

Heb je nog vragen?

Bekijk dan “Hoe Werkt Het” eerst.

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger