Yamaha Pro Fishing

Als lid van het Yamaha Pro Fishing team mag ik mij vertegenwoordigd weten door één van de grootste en best bekend staande merken buitenboordmotoren ter wereld. Op deze manier zorgen we voor 100% inzetbaarheid zonder storingen op het water, een minimale impact op milieu en klimaat en de ultieme krachtbron om razendsnel op de beste visstekken te komen.

Kijk hier voor meer informatie en de nieuwste modellen buitenboordmotoren in elke prijsklasse.

BatteryLabs BV

Waar zou een moderne visboot zijn zonder de allerbeste stroomvoorziening? Met de huidige technologie qua sonarapparatuur en elektrische voortstuwing is een betrouwbare en krachtige accu essentieel. De Lithium-ion accu’s van BatteryLabs zijn een Nederlands kwaliteitsproduct dat constante power levert onder de zwaarste omstandigheden.

Kijk hier voor de beste lithium-ion accu’s op de markt

Meervalvissen.online

De webshop voor al jouw meervalbenodigdheden. Van hengels tot kunstaas, van dauwpieren tot end tackle. Je vindt het bij meervalvissen.online. Dealer van onder meer Black Cat, Unicat, Madcat en Zeck. Het beste en ruimste assortiment op het gebied van meervalvissen!

Klik hier voor meervalmaterialen

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger