Bedankt!

Met dit ebook geef ik je drie prachtige digitale tools die je als kantvisser kunt gebruiken om snel stappen te maken in je visserij! Ik hoop dat je er wat aan hebt, en hoor graag wat je ervan vindt!

Als je dit ebook leuk vindt, raad ik je ook van harte mijn veel uitgebreidere ebook Project Roofvis aan! In dit grote ebook geef ik je mijn complete strategie waarmee ik mijn gasten onder alle omstandigheden roofvis laat vangen. Want we geven tijdens het gidsen immers 100% vangstgarantie. Van stekkeuze tot vistechnieken; het komt allemaal aan bod. Je kunt Project Roofvis hier aanschaffen.

En mocht je gelijk voor mijn kernproduct willen gaan, boek je hier jouw eigen gidsdag aan boord van de prachtige Orka Blackfish!

Goede vangsten!

Johan

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger