Home/De Benedenrivieren
De Benedenrivieren2021-07-26T10:41:15+00:00

Volop variatie

Boek jouw dag!

Benedenrivieren en delta 

Dit is de locatie voor ons Biesbosch XL-arrangement, en met een oppervlakte van 40000 hectare een immens visgebied! Naast het Nationaal Park de Biesbosch, behoren ook de omliggende wateren Amer, Nieuwe Merwede en Hollands Diep tot ons werkgebied, wat dit arrangement zeer afwisselend maakt. Vissen we op het ene moment in een groen labyrint, zitten we een uur later op een onafzienbare plas water of een stromende rivier. Het kan hier allemaal.

Door de uitgestrektheid van het gebied leggen we tientallen kilometers af op een dag, en hebben we kans om letterlijk alle roofvissoorten te vangen op een dag. Snoek, snoekbaars, baars, meerval en roofblei komen hier met regelmaat aan boord, en ook hebben we al verrassende bijvangsten gehad: Bot, zeebaars, zeeforel en harder hebben hier ook al de binnenkant van de boot mogen zien. Het visgebied heeft immers tegenwoordig weer een grotendeels open verbinding met de Noordzee, waardoor het water enigszins brak is.

Je kiest voor dit arrangement wanneer je op zoek bent naar een zeer afwisselende visserij, want in dit gebied trekken we de complete trukendoos open om vis te vangen! Werpend vissen, trollen, verticalen, fireball of dropshot: Het kan hier allemaal. En dus doen we het ook!

De Biesbosch is ook een perfecte locatie om met je jonge kinderen te komen vissen. Wij zorgen dan dat er vis wordt gevangen, groot en klein.

Voor dit arrangement verzamelen we bij Jachthaven van Oversteeg aan de Spieringsluis 5 in Werkendam.

Klik hier om dit arrangement te boeken!

Boek nu jouw arrangement!

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews