Hypermodern, gloednieuw materiaal

Je stapt niet zomaar op op een boot: je stapt op op het mooiste Nederlandse product dat er op de markt te krijgen is: De Orka Blackfish 500 Competition. Een prachtige vismachine van Nederlands fabrikaat!

Deze ruime polyester consoleboot is uitgerust met een 100 PK viercilinder Yamaha motor, waarmee een snelheid van ruim 60 kilometer per uur kan worden behaald. De boot is voorzien van luxe gasgeveerde stoelen, die op verschillende plekken in de boot kunnen worden geplaatst. Daarnaast is deze boot voorzien van het absolute summum aan elektronica. Zo is de zoutwaterbestendige Ulterra boegmotor geheel gerobotiseerd, en kan deze door GPS worden aangestuurd om route, dieptelijnen en snelheid autonoom te regelen.

Tevens is het beroemde Garmin LiveScope sonarsysteem aan boord. Met dit realtime 3D imaging systeem zien we de vis niet alleen letterlijk zwemmen onder, voor en naast de boot, maar kunnen we ook bepalen wat voor soort vis er zwemt, en bij benadering het formaat van de vis vaststellen. Ter completering is tevens het Panoptix PS30 sonarsysteem van Garmin aan boord. Dit is de ultieme aanvulling op de Livescope. Alle elektronica wordt aangedreven door BatteryLabs Lithium-Ion batterijen, en aan boord zijn USB-poorten aanwezig om je mobiel of camera op te laden.

Ook aan het beste vismateriaal aan boord is gedacht! Je kunt beschikken over gloednieuwe hengels van het Amerikaanse topmerk Quantum. Deze sets zijn compleet visklaar uitgerust en worden na elk visseizoen vervangen, zodat je altijd met het modernste van het modernste vist. Ik heb zowel voor de meerval, snoek als voor de snoekbaars en baars complete sets voor je aan boord beschikbaar.

Tevens heb ik een grote voorraad vangend kunstaas voor je aan boord, waarbij je verspeeld kunstaas niet hoeft te vergoeden. Uiteraard heb ik ook alle kleinmateriaal, zoals schepnet, meetlint, onthaaktang, self-inflating reddingsvesten en regen- en warmtekleding voor je beschikbaar.

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger