Voor een onvergetelijke sportviservaring!
Hypermodern gloednieuw materiaal

Hypermodern, gloednieuw materiaal

U stapt niet zomaar op op een boot: u stapt op op het mooiste Nederlandse product dat er op de markt te krijgen is, De Orka Blackfish 500 Competition.

Deze ruime polyester consoleboot is uitgerust met een 60 PK viercilinder Mercury motor, waarmee een snelheid van ruim 50 kilometer per uur kan worden behaald. De boot is voorzien van luxe gasgeveerde stoelen, die op verschillende plekken in de boot kunnen worden geplaatst. Daarnaast is deze boot voorzien van het absolute summum aan elektronica. Zo is de zoutwaterbestendige Ulterra boegmotor geheel gerobotiseerd, en kan deze door GPS worden aangestuurd om route, dieptelijnen en snelheid autonoom te regelen.

Tevens is het beroemde Garmin LiveScope sonarsysteem aan boord. Met dit realtime 3D imaging systeem zien we de vis niet alleen letterlijk zwemmen onder, voor en naast de boot, maar kunnen we ook bepalen wat voor soort vis er zwemt, en bij benadering het formaat van de vis vaststellen. Alle elektronica wordt aangedreven door BatteryLabs Lithium-Ion batterijen, en aan boord zijn USB-poorten aanwezig om uw mobiel of camera op te laden.

Ook aan het beste vismateriaal aan boord is gedacht! U kunt beschikken over gloednieuwe hengels van het Amerikaanse topmerk Quantum. Deze sets zijn compleet visklaar uitgerust en worden na elk visseizoen vervangen, zodat u altijd met het modernste van het modernste vist. We hebben zowel voor de snoek als voor de snoekbaars en baars complete sets voor u aan boord beschikbaar.

Tevens hebben we een grote voorraad vangend kunstaas voor u aan boord, waarbij u verspeeld kunstaas niet hoeft te vergoeden. Uiteraard hebben we ook alle kleinmateriaal, zoals schepnet, meetlint, onthaaktang, self-inflating reddingsvesten en warmtekleding voor u beschikbaar.

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht