Weer een prachtige meerval aan boord voor mijn gast!

Onze ultieme roofvis

De Europese meerval is de ultieme Nederlandse roofvis, en is gelukkig aan een enorme opmars bezig op onze rivieren. Deze vis is echt heel iets anders dan de gebruikelijke soorten als snoek, snoekbaar en baars. Sterker nog: De meerval eet deze kleinere soorten bij zijn ontbijt! Al enige jaren geleden besloot ik mijn aandacht op deze unieke soort te richten, en met succes. Inmiddels hebben we al een groot aantal meervallen aan boord mogen verwelkomen, waaronder een 2.03 meter specimen! En ze zitten er nog veel groter. Op het scherm van de LiveScope zien we elke visdag weer meerdere vissen voorbijkomen die de 2.5 metergrens overschrijden, maar vang ze maar eens! Deze vissen zijn extreem slim, geslepen en opgegroeid met het klappen van de zweep.

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger