Het Nederlandse snoekwalhalla

Randmeren (Gooimeer en Veluwemeer)

Dit kraakheldere, ruim zeventig kilometer lange watersysteem is de locatie voor het Hardcore Pike Fishing-arrangement. Ooit ontstaan door de winning van zand voor het opspuiten van de provincie Flevoland, behoort dit water nu tot één van de beste, zo niet hét beste snoekwater van Nederland. Kristalhelder water, eindeloze bedden fonteinkruid en enorme aantallen snoek, die hier ook nog eens prachtige formaten bereiken; alles valt hier op zijn plek voor één of meerdere dagen snoekvissen zoals het ooit bedoeld is!

Op deze wateren zal de visserij vooral uit staand werpen met groot kunstaas bestaan, dus het is ook fysiek een uitdagend arrangement; daar kan geen bootcamp tegenop! Daarnaast wil trollen met eveneens groot rubber soms een gamechanger zijn op lastigere dagen. Op met name het Gooimeer kan ook uitstekend verticaal op snoekbaars en baars worden gevist. Maar de nadruk ligt hier beslist op grote snoek! Nergens in Nederland is de kans op het vangen van een metersnoek groter dan op de randmeren, en ik weet precies waar ze zitten! Dus ben jij op zoek naar metersnoek? Dan is dit het arrangement dat je moet hebben!

De beste periode om hier te vissen is maart tot en met november. In de koudere wintermaanden zoekt veel snoek de zeer druk beviste havens op, dus dan biedt het Biesbosch XL-arrangement een veel mooiere ervaring.

Voor dit arrangement verzamelen we bij de trailerhelling aan de Gooimeerdijk-west in Almere (Gooimeer), of de trailerhelling aan de Flevoweg in Elburg (Veluwemeer).

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger