Want de Biesbosch is méér dan alleen vissen!

Ik zet jou bovenop het wild en gevogelte, fluisterstil en in alle luxe!

In de maanden april en mei verleggen we onze aandacht van de roofvissen naar het overige dierenleven in de Biesbosch. Want ook op dat gebied is er meer dan genoeg te beleven! Immers, niet alleen voor het vissen, maar ook voor fotografie is de Biesbosch een droomlocatie!

Zo vinden we hier één van de rijkste biotopen voor vogels, maar ook haarwild als ree, haas en vos komen we hier geregeld tegen. Daarnaast komen zowel de zeearend als de visarend in dit gebied voor, en deze laten zich ook graag zien. De fotosafari is dan ook een unieke beleving voor elke natuurfotograaf, zowel de beginner als de gevorderde.

Geluidloos en comfortabel

De gidsboot is een ruime en stabiele Orka Blackfish met ruim plaats voor drie fotografen inclusief apparatuur. Ondanks dat deze boot met de 100 PK Yamaha buitenboordmotor een absoluut racemonster is, kunnen we met slechts een druk op de knop overschakelen op een fluisterstille elektromotor om zo het wild en gevogelte geluidloos te kunnen benaderen. Je zit op een luxe, gasgeveerde stoel, en je hebt voldoende plek om je statief te plaatsen op één van de beide werpdekken voor en achter. Door de W-bodem kunnen we door water van nog geen dertig centimeter diep varen. We komen dus echt in het hart van de Biesbosch!

Wat gaan we in de Biesbosch fotograferen?

  • Bever
  • Wisent
  • Zeearend
  • Visarend
  • Bruine en blauwe kiekendief
  • Alle mogelijke soorten watervogels
  • En nog veel meer!

Praktische informatie

Het tarief voor deze fotosafari is €200,-

Dit is de bootprijs, dus als je met meerdere personen komt, kun je de prijs delen. We varen om 0700H af vanuit Jachthaven het Oude Maasje in Waspik. Vanaf hier is het tien minuten (snel-) varen naar de Biesbosch. Om 1300H zijn we weer terug in de jachthaven.

Ik raad aan een statief- en handcamera mee te nemen, beide met flinke telelens. Aan boord zijn USB-poorten aanwezig om eventueel accu’s op te laden. Neem zelf iets te eten en drinken mee, en kleed je naar de weersomstandigheden. Op het water is het iets kouder dan aan wal, dus neem zeker een vest of jas mee. Aan boord is ruimschoots waterdichte opbergruimte voor kleding en spullen aanwezig.

Let op: Vooralsnog bied ik dit arrangement uitsluitend in de maanden april en mei aan!

Ga je mee?

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger