Even aan wal

We hebben onze tijd goed benut

Terwijl jullie dit lezen, ben ik alweer onderweg naar de jachthaven voor een mooie visdag met mijn gasten. Maar ik ben vóór vandaag maar liefst vier dagen op het droge gebleven, en met goede redenen.

Het wordt namelijk drukker en drukker bij Visgids Biesbosch, en daar ben ik natuurlijk enorm dankbaar voor! Maar met mijn huidige boekingsproces (Gast vult contactformulier in, we spreken via mail een datum af en ik stuur per mail een bevestiging met informatie) loop ik inmiddels tegen de situatie aan dat ik hele avonden achter de laptop zit om dat allemaal te regelen. En dan moeten we de bellers ook nog terugbellen. Allemaal té omslachtig, en het begon gedoe aan het thuisfront op te leveren. Dat is het niet waard.

Om de rust in de avonduren weer terug te krijgen heb ik daarom iemand met verstand van zaken ingehuurd om het boekingsproces op mijn website volledig te automatiseren. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Inmiddels gaat de klantreis via een informatiepagina, boekingskalender, betalingsmodule en automatische facturering die ook gelijk in mijn Exact boekhoudingspakket terecht komt. Een verademing! Natuurlijk besef ik dat dat afbreuk doet aan het persoonlijk contact vooraf, maar dat halen we op de gidsdag zelf toch ruimschoots in.

De boot krijgt zijn definitieve jasje

Daarnaast moest na mijn UFXIT natuurlijk weer enige herkenbaarheid op de boot worden aangebracht. Aangezien BatteryLabs en Yamaha de samenwerking met me blijven voortzetten, waarvoor ik uiteraard dankbaar en enorm vereerd ben, blijven hun uitingen gehandhaafd, maar wilde ik ook een prominente plek voor mijn eigen merk. Op dit moment wordt de boot beplakt, en zal dit de definitieve uitstraling worden zolang ik deze gebruik. We hebben inmiddels nu wel genoeg van jasje gewisseld..

Daarnaast ben ik ook nog met wat minder leuke zaken bezig geweest. Het bleek dat concullega’s adverteerden op Google met mijn bedrijfsnaam, en dat vind ik goedkoop en allesbehalve netjes. Ondanks dat het een redelijk generieke naam is, is dit wel een naam waarvoor ik een behoorlijk bedrag heb betaald om deze te gebruiken, en schept het verwarring bij mensen die naar mijn bedrijf zoeken. Ik heb de partijen die op mijn bedrijfsnaam adverteerden dan ook vriendelijk verzocht om hiermee te stoppen, en dat hebben ze inmiddels ook gedaan. Ook weer opgelost.

Weer volle bak aan de slag!

Maar na al deze activiteiten gaan we weer volle bak aan de slag op het water, en ik heb er enorm veel zin in. Het kantoorleven hou ik dus net aan vier dagen vol, maar ik snák weer naar het water! Voor mijn gasten ga ik weer elke dag mijn stinkende best doen, en mijn Google reviews en mijn retentie (gasten die na een eerste keer -minimaal- een tweede keer komen) van maar liefst 92% steunen me in de overtuiging dat ik dat ook met hart en ziel doe. Want een ander standje heb ik nu eenmaal niet.

Mocht je dit weekend zelf op pad gaan wens ik je goede vangsten (het loopt prima momenteel!), en als je eens zin hebt om het gewoon allemaal lekker uit te besteden (net als ik met mijn boekingen), nodig ik je van harte uit mijn nieuwe boekingssysteem eens te gaan gebruiken ?

Goed weekend!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger