Groet uit Minnesota!

Wat een avontuur!

Inmiddels ben ik alweer zo’n beetje aan het einde van mijn grote Minnesota-avontuur, met nog één volle dag morgen in het verschiet, en daarna op donderdag de terugreis naar Nederland. En dat is niets te vroeg: ik kom namelijk pas op vrijdagmiddag om 12.35 aan op Schiphol, en moet de dag erop alweer een gidsdag op meerval verzorgen op het Hollands Diep. Krap aan dus, maar het is alle moeite beslist waard geweest!

Bass!!

Inmiddels ben ik drie dagen met verschillende gidsen mee op pad geweest, en heb ik zelf ook nog twee sessies vanuit de kayak gevist. En wát heb ik een vis gevangen! Bass, walleye, crappie, sunfish en freshwater drum. Met daarbij ook nog een flink aantal ‘snot rockets’; kleine snoekjes die ze hier zo noemen. Die hou ik erin tijdens de gidsdagen 🤣. En ik hou er wel meer in, want ik heb hier kennisgemaakt met een aantal technieken die volgens mij in Nederland ook prima zouden kunnen werken. Morgen bezoek ik een grote Cabela’s winkel, en zal dan flink gaan inslaan. Allemaal spul wat in Nederland (nog) niet verkrijgbaar is, dus gelukkig heb ik nog ruimte in de koffer!

Beet

Zoals je weet zit ik hier op uitnodiging van Minnesota State, en zal ik van dit avontuur een zeer lijvig artikel gaan produceren. Mocht je nog geen abonnee zijn, kan ik je dat toch ten zeerste aanraden. Want dit reisverslag wil je niet missen! De hele week ben ik door de hele staat gereisd, en heb ik met geweldige mensen mogen werken. Van mijn begeleider Jake tot de gidsen Dan, Joe en Larry, en van de eigenaar van het marketingbureau dat dit heeft geregeld tot aan de social media manager van Explore Minnesota: het zijn stuk voor stuk superfanatieke toppers in hun vak. Het vissen is hier gewoon zó groot! Dat moet je minimaal eens in je leven meemaken! En wil je alvast een klein voorproefje van de Amerikaanse visserij in eigen land? Boek dan hier het Biesbosch XL arrangement, dat er dit en de komende seizoenen best anders uit gaat zien!

Fijne dag en tot snel!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger