Heftig weekje..

Alleen verder na een fantastisch avontuur

Heftig weekje..

We hebben een nogal pittig weekje achter de rug op werkgebied. Op zijn zachtst gezegd..

De afgelopen anderhalf jaar ben ik vrijwel volledig bezig geweest met de voorbereiding en lancering van ons in eerste instantie baanbrekende concept UFX – Ultimate Fishing Xperience. Een samenwerkingsverband van meerdere visgidsen, met een gezamenlijk doel: Het gidsen in Nederland naar een hoger plan brengen. Onder een gezamenlijke vlag, huisstijl en een uniform niveau van kwaliteit.

Helaas bleek de praktijk weerbarstiger dan de theorie, en waren er dermate veel beren op de weg dat ik uiteindelijk voor mezelf de stekker uit het project heb getrokken. Investeringen renderen nu eenmaal niet altijd, en soms moet je je verlies nemen als een man. Dit was zo’n situatie. Jammer voor het geld en de geïnvesteerde tijd, maar that’s life..

Sinds mijn hart me eenmaal in de steek heeft gelaten, luister ik er beter dan ooit naar, en neem ik zonder twijfel afscheid van zaken (en mensen) die me niet verder brengen in het leven.

Genoeg getreurd

Maar genoeg getreurd. Omzien zonder wrok, en je verlies accepteren als een man. En daarna door.

We zien de visserij in de Biesbosch de laatste tijd weer helemaal opfleuren, en dat biedt mogelijkheden om de gasten weer een prachtige visdag aan te bieden. En dat hebben we dus ook gedaan. We hebben weer heel wat gasten kennis laten maken met de magnifieke visserij van de Nederlandse Delta! 50+ baars en metersnoek: Ze zijn weer aan boord gekomen de afgelopen dagen!

Daarnaast mochten we wat publicitaire mogelijkheden benutten de afgelopen week. Zo hadden we eerder een interview met het Algemeen Dagblad, en mochten we de ochtend daarop live in de uitzending op Radio 2 bij Wouter van der Goes een praatje houden. Altijd leuk om je passie te mogen delen!

Skin in the game

Maar praatjes vullen geen gaatjes, en wat ik de afgelopen vijf jaar heb geleerd, is te staan voor wat je aanbiedt. Om maar even een popiejopie-amerikaanse term te gebruiken: Skin in the game. Als jij geen goed werk levert, verdien je ook niks. En terecht. Zoals je weet geven we bij Visgids Biesbosch 100% vangstgarantie, en dat blijven we doen in de toekomst. Want je betaalt geen geld om niks te vangen.

Ik hoop dan ook dat jullie als vaste gasten me jullie vertrouwen weer gaan geven, en me wederom de verantwoordelijkheid gaan geven om jullie schaarse vrije tijd op een topmanier in te vullen.

Ik ben er meer dan klaar voor!

Johan

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger