Vistechnieken

Verticalen

Verticalen is zoals de naam al suggereert het verticaal (of diagonaal bij een varende boot) presenteren bij de bodem van de shad op een loodkop. Het gewicht van de gekozen loodkop hangt af van snelheid, stroming en diepte.
Lees meer

Trollen

Trollen is het slepend achter de boot aanbieden van kunstaas, waarbij het tempo van de boot leidend is. Het aanbieden van het kunstaas kan direct achter de boot, of door middel van een zogenaamd planerboard zijwaarts van de boot.
Lees meer

Pelagic

Pelagic vissen is ons specialisme, en is een bijzonder spannende manier van vissen! Het is eigenlijk verticalen, maar dan op half water. Deze visserij is met name gericht op grote snoekbaars, maar er wordt op deze manier ook vaak meerval en snoek gevangen. Vaak betreft het (zeer) grote snoekbaarzen die op half water verblijven, wat dit een zeer gerichte visserij op grote roofvis maakt.
Lees meer

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger

DutchEnglishGerman