Mindfulness

Een rustpunt in een gekke tijd

De coronapandemie heeft de wereld, en dan met name de economie behoorlijk opgeschud. En de economische implicaties van dit ongekende gebeuren zullen nog een lange tijd doordreunen in de maatschappij..

Waar het virus an sich eigenlijk vooral een gevaar is voor zeer oude of fysiek zwakke mensen, spelen er natuurlijk ook hele andere problemen: Onzekerheid over je baan, gedwongen isolatie en de angst voor een veranderende maatschappij waarin niets meer hetzelfde zal zijn. Het is dan belangrijk om een uitlaatklep voor deze gevoelens te hebben, en wat is daarvoor geschikter dan sportvissen?

In de frisse buitenlucht maakt het virus weinig kans, en de mogelijkheid om je wereld even te verkleinen tot het kat-en-muisspel tussen visser en vis maakt het leven tijdelijk net even wat simpeler. Het is dan ook niet voor niets dat er dit seizoen 60% meer vispassen zijn verkocht. Vissen zorgt voor een gezonde geest, een prachtige afleiding van de rampspoed die de pers over ons uitstrooit en gelukzalige momenten wanneer ineens die aanbeet daar is!

Daarnaast is vissen ook een probaat middel tegen (werk-) stress, burn-out en andere psychische en mentale problemen. Het volledig in de natuur zijn, alleen of met dierbaren blaast alle bewolking uit het hoofd, en levert vaak hele bijzondere inzichten op! Door de eenvoud van de activiteit keert ook de lichtheid weer even terug in het leven, wat de enorme toename in populariteit van het sportvissen verklaart. Of dat nu met een dobbertje en een bakje wormen, de vliegenhengel of op roofvis met kunstaas gebeurt: De heilzame werking is altijd hetzelfde!

Ook bij ons zien we een groeiende toeloop van professionals, die er gewoon even helemaal uit willen. Vaak moeten we ze nog uitleggen hoe een werphengel überhaupt werkt, en dat doen we ook graag! We hebben onze dienst eigenlijk volledig aan deze relatief nieuwe doelgroep aangepast, waarbij we alles voor de gast verzorgen: Van hengels tot overnachting, van dagvergunning tot kunstaas. En doordat we dus alles mogen verzorgen, kunnen we ook de beste kwaliteit leveren qua beleving en ervaring.

Want ook wij realiseren ons dat vissen méér is dan alleen maar vis vangen! Met ons prachtige werkgebied als adembenemend decor, met overzwemmende reeën, laagvliegende roofvogels en langs de oever scharrelende bevers bieden we onze gasten een unieke natuurbeleving in de laatste wildernis van Nederland, en dat op de meest professionele manier vorm gegeven. Elke dag weer. Met enorm veel plezier!

Sta jij als ondernemer, manager of directeur ook bol van de stress op dit moment? Overweeg dan eens te investeren in een ontspannende ervaring midden in de mooiste natuur van ons land, geheel turn-key en naar wens vormgegeven. Velen gingen je al voor, en onze Google reviews zeggen genoeg over de kwaliteit van de experience.

Wil je ons eerst beter leren kennen? Download dan ons unieke ebook “Project Roofvis”. Met dit ebook garanderen we je gelijk betere vangsten, wanneer je de adviezen ter harte neemt! Het is ons cadeau aan jou in jouw eerste stappen in een prachtige activiteit.

Goed weekend!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger