Shoot me!

En.. Actie!

De afgelopen week stond het gidsen even op een iets lager pitje dan de afgelopen periode.

Sinds de seizoensopening hebben we keihard gewerkt “in” het bedrijf, en het was even hoog tijd om “aan” het bedrijf te gaan werken. En dat hebben we dan ook volop gedaan, zowel thuis achter de MacBook als in het veld. Zo is de website weer wat meer geoptimaliseerd, hebben we weer een leuke gratis weggever gemaakt en hebben we de materialen weer aangevuld die tijdens de drukte verloren zijn gegaan. Ook hebben we wat zakelijke overleggen gevoerd, zowel live als via MS Teams. Er komen weer heel wat leuke dingen aan!

Het grootste deel van de week is echter besteed aan video-opnames. Als de nét iets minder knappe versie van George Clooney mocht ik deze week van camera naar camera rennen, en er ging een wereld voor me open!

De maandag was ik te gast bij mijn kledingsponsor A Fish Named Fred, voor de opnames van een “Fred-talk”. Een kort verhaal over passie, drijfveren en levensvisie, geregisseerd door CEO Rob Schalker. Een man waarin ik enorm veel van mezelf herken qua tegen de stroom in roeien en je eigen ding doen! Het is een leuk gesprek geworden, waarin ik gepassioneerd een dikke 16 minuten volgekletst heb, waar eigenlijk een kwartier gepland was. Don’t ask..

Daarna was het met de kippen op stok, want de volgende ochtend stond een draaidag met het team van Ernst’s OnderWaterWereld. Ernst wordt geroemd als de Freek Vonk van het onderwaterleven, en dat sloot dus mooi aan op mijn activiteiten. Met de presentator, een cameraman en een regisseur zat de boot lekker vol, en gelukkig hadden we nog een beetje mazzel met het weer! Ondanks een enorm taaie visserij en heel veel gemiste aanbeten en verspeelde vissen hebben we tóch nog een gave uitzending kunnen maken, met als thema: De Killers van de Biesbosch. Ga die uitzending bekijken mensen!

De gidsdag op de woensdag hebben we vanwege zomerstormpje Francis maar even verzet, en op donderdag was het alweer tijd voor camera nummer drie onder de neus. Met videograaf Marko Bajic hebben we gewerkt aan een nieuw project, wat enerzijds een betaalbaar alternatief voor een gidsdag zal opleveren, en anderzijds mijn business wat meer schaalbaar zal gaan maken. Superleuk om te doen, en een nieuw level in ondernemerschap!

Toch zal de core business van mijn onderneming altijd het gidsen zelf blijven. Er is immers niks leukers dan mijn gasten mee te nemen in het groene labyrint waar ik de weg inmiddels zo goed ken! Met de Orka Blackfish hebben we een nieuwe stap in professionaliteit gemaakt, en dat wordt beloond met een ramvolle agenda en tevreden gasten!

Wil jij ook zo’n tevreden gast worden? Boek dan snel jouw geheel verzorgde visdag in hét visgebied van Nederland!

Wil je ons eerst beter leren kennen? Download dan gratis onze Tien Tips Voor Kanjerbaars. Met deze tips garanderen we je gelijk betere vangsten, wanneer je de adviezen ter harte neemt! Het is ons cadeau aan jou in jouw eerste stappen in een prachtige activiteit.

Goed weekend!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger