Nieuwe paden

Drukste seizoen ooit!
The future is now!

Het zal de oplettende volger zijn opgevallen dat we de afgelopen twee weken geen blog hebben geproduceerd.

En nee, dit is niet omdat ik geen zin had, of omdat er niets was om over te schrijven. Integendeel! De afgelopen twee maanden hebben we ons het vuur uit de sloffen moeten rennen om alle boekingen te faciliteren aan boord! Met het wegvallen van de Belgische doelgroep sloeg de angst me in coronatijd even om het hart, maar de vrijgekomen dagen werden volop benut door nieuwe Nederlandse gasten, die blijkbaar op zoek waren naar vertier in eigen land. En nu ook de Belgische belangstelling weer begint toe te nemen maken we ons op voor een minstens net zo druk najaar, waarin maatje Joris en ik ook nog de Predatortour vissen. Kortom; het wordt nog even aanpoten de komende tijd, en het vrije weekend dat ik mezelf nu heb gegund komt als geroepen! Sowieso zijn de weekenddagen nu niet te doen, met een polonaise van pleziervaart in mijn gebied..

Het geeft wel stof tot nadenken over de potentiële mogelijkheden van dit vak. Inmiddels hebben ontzettend veel nieuwe gasten een prachtige ervaring beleefd aan boord, en de eerste terugkomboekingen staan alweer in de agenda voor dit najaar. We hebben er immers steeds voor kunnen zorgen dat er volop vis werd gevangen, met onze actieve, werpende visserij met chatter- en spinnerbaits.

Toen ik zelf begon met gidsen, ruim drie jaar geleden kreeg ik de lachers op mijn hand van allerlei volgers. Er was als visgids geen droog brood te verdienen, en er was vooral ook geen mens die goed geld zou betalen voor een dagje vissen. Zeker niet bij mij.. De realiteit blijkt, zeker ook geholpen door het coronavirus, een heel stuk anders!

De agenda is tot diep in het najaar goed gevuld, nieuwe gasten komen vrijwel zonder uitzondering weer terug en met de enorme investering in een echte kick-ass gidsboot hebben we een reuzenstap gezet in professionaliteit. Door de ondersteuning van een aantal geweldige partners kunnen we de gasten het gebruik van absoluut topmateriaal aanbieden, en kunnen we mooie cross-selling concepten in de markt zetten, zoals een visvakantie met overnachtingen, één of meerdere gidsdagen en een mooie huurboot. Het is maar een zijstraat, maar er is nog veel meer mogelijk! Nederland als visland is wereldwijd befaamd, en terecht! Het wordt tijd dat ondernemers hierin met passie en energie gaan (samen-) werken om hieruit het optimale verdienmodel te destilleren. Er is immers niets mis met goed geld verdienen!

Zelf gaan we de komende tijd weer verrassende producten en diensten, een beter verdienmodel en meerdere inkomstenstromen uitwerken. De eerste afspraken staan inmiddels, en we gaan vanuit Visgids Biesbosch weer het voortouw nemen in een professionelere dienst, een nóg mooiere ervaring en een betere online presence!

Want de markt is er méér dan klaar voor!

Meer weten? Download ons ebook “Project Roofvis”!

Goed weekend!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger