Op naar een nieuw level

Home/blog, Uncategorized/Op naar een nieuw level

Op naar een nieuw level

Druk weekje!

Deze week was er één van alle facetten van het ondernemerschap. En da’s nog een understatement..

Die week begon eigenlijk al op zaterdag met een prachtige dag op het Gooimeer met mijn “jeugdheld” Bertus Rozemeijer. Als kind las ik al zijn artikelen, onder meer in het blad “Vissen” van de toenmalige HVA (tegenwoordig AHV). We haalden herinneringen op over vroeger tijden, waarbij namen als Henk Peeters, Kees Ketting en het roemruchte Belle Rive toernooi de revue passeerden. Ondertussen leerde ik bergen tips en tricks van de oude meester, en het werpen onderbrak ik geregeld voor een lekker sigaartje. Een echte Zen-dag, die ik na alle drukte ook even nodig had. Genieten! Uiteraard sloeg Bertus me faliekant om de oren qua vangsten, maar dat had ik natuurlijk wel verwacht. Daar kwam ik ook niet voor.

Maandag mocht ik een bedrijfsbezoek brengen aan de leverancier van de power units aan boord van de Orka; de firma BatteryLabs, gevestigd op het voormalige marinevliegkamp Valkenburg. Met eigen ogen heb ik daar kunnen zien hoe er bij dit bedrijf geen enkele concessie wordt gedaan aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, en mijn hoofd ontplofte zowat na een compleet college van eigenaar Thomas over voltages, componenten en plannen voor de nabije toekomst. Het was de lange rit dubbel en dwars waard!

Op dinsdag was het weer tijd om centjes te verdienen, dus werd er gegidst. Ondanks de bizar hete septemberdag waren de vangsten gewoon prima te noemen, en de leerzame dag met Bertus heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Je bent immers nooit te oud/goed/ervaren om te leren. En het lekkere bruine kleurtje en het koude pilsje met de gast na afloop van de dag was pure bonus. En na afloop volgde een prachtige afsluiting van de dag: Met mijn Rotaryclub waren we uitgenodigd op het prachtige EVM19 Resort voor een mooie, gezellige avond met Indisch buffet en heerlijke wijnen, en als klapstuk een tocht met de indrukwekkende RIB’s van het resort. Tot mijn grote vreugde had Sijbrand, de manager van het resort geregeld dat ik één van deze razendsnelle boten met 250 PK per stuk mocht besturen, en wat een feest was dat!

De woensdag erop waren we wederom op hetzelfde resort, ditmaal om een nieuw concept te piloten. Hier kan ik eigenlijk nog niets over zeggen, maar het zal baanbrekend zijn in deze sector.

De rest van de week en het weekend zijn weer vol met gidsdagen, dus dit blog schrijf ik op mijn vrije donderdag. De enige vrije dag deze week. Wat is het druk, maar wat geeft het een energie om hard te werken aan iets waar je voor leeft, en om eindelijk de brug te kunnen gaan slaan tussen fishing en business!

Goed weekend! En ehh.. Ebookje hebben? Klik hier

Recente blogs van Johan

Bekijk het volledige blog overzicht

Visgids Biesbosch op YouTube

Bekijk meer YouTube video’s

Reviews van onze gasten

Richard Groenewegen

Richard Groenewegen, ving bij ons zijn eerste meerval

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Bekijk meer reviews
Amir Malbougat

Amir Malbougat, ving alle soorten bij ons aan boord

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Bekijk meer reviews
Rutger Tegelaar

Rutger Tegelaar, ving de ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Bekijk meer reviews
Door |2020-09-16T15:09:46+00:00september 16th, 2020|blog, Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Op naar een nieuw level

Over de auteur: