Uitgevist voor 2023

December is de hel..

Wat is deze december toch een afknapper vergeleken met de rest van dit geweldige visjaar.. Wind, regen en hoogwater op de rivieren maken december tot een maand die me een beetje doet denken aan de zevende kring van de hel uit Dante’s Inferno. Ik heb dus de agenda voor de maand december leeg geveegd, op één dag na, waarin we net even een dipje in de wind hebben, en ook de regen even pas op de plaats maakt. Althans, dat zijn de voorspellingen voor nu. We moeten nog maar zien het het uit gaat pakken. Voorlopig blijven we last houden van dit onstabiele en winderige weertype, met wind en regen, en er is geen enkel zicht op snelle verbetering. Jammer maar helaas. We zijn dus in principe uitgevist voor 2023, hoewel ik er misschien op een zeldzaam rustig moment nog wel op zal duiken met vismaat William. Die is immers net zo gek als ik wat dat betreft 🤣

Magic Pelagic

Met William heb ik eergisteren de regen en wind getrotseerd om op een grote rivierplas een gave video over het pelagic vissen op te nemen, en ondanks de barre omstandigheden die dag wisten we toch nog een paar mooie snoekbaarzen van half water voor de camera te toveren. Benieuwd naar hoe die is geworden? Klik dan snel hier!

Gelukkig heb ik genoeg te doen in de tussentijd dat we niet het water op kunnen. Naast alle kerstborrels en -diners de afgelopen en komende dagen is het ook weer tijd voor wat klein onderhoud en reparatiewerk aan de boot (die heeft natuurlijk ook flink op zijn donder gehad de afgelopen weken), gaan we het materiaal weer up-to-date brengen (met dank aan Hengelsport Zaltbommel) naar de inzichten die we dit jaar weer hebben opgedaan en ben ik in de tussentijd ook nog met een ander hengelsportinitiatief aan de slag. Alles staat nog in de kinderschoenen, maar het is leuk om daarover te brainstormen na het echec met Beet Magazine. Kortom: we zullen ons niet gaan vervelen, maar wat zal ik blij zijn als we weer normaal kunnen vissen!

Rest me niets anders nog dan je een fijne kerst en een mooie jaarwisseling te wensen. Moge 2024 je de vangst van je leven brengen!

Fijne feestdagen!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger