We gaan ervoor!

rare-tijden

Licht aan het eind van de tunnel

Naar mate de start van het seizoen dichterbij komt, hoe beter de vooruitzichten lijken te worden om het bedrijf weer op te starten na onze twee maanden verplichte “winterslaap”.

Er lijkt een belangrijke versoeling van de coronamaatregelen aanstaande te zijn, dus dat geeft ondernemend Nederland weer wat perspectief voor de nabije toekomst. Daarnaast hebben we in overleg met de bevoegde instanties nu ook formeel de toestemming om weer op te gaan starten, in dit geval met maximaal twee gasten. Zo kunnen we enerzijds voldoen aan het verbod op samenscholing, en anderzijds aan boord de voorlopig verplichte anderhalve meter afstand garanderen. We gaan tijdens de opening dus weer enthousiast aan de slag om de gasten een memorabele visdag te bezorgen!

Ontwikkelingen

Er zijn in de tussentijd een aantal interessante ontwikkelingen gaande, die ik in dit blog even (nogmaals) onder de aandacht breng:

Na alle enthousiaste reacties op de prachtige wrap die de Orka nu siert, hebben Philipp van Stingwrap en ik besloten om een samenwerking op te starten, om zo deze geweldige wraps op maat ook voor de Nederlandse markt beschikbaar te maken. Wij zijn vanaf heden dus de officiële wederverkoper van wraps, stickers en meetbanden voor de Nederlandse markt. Inmiddels zijn de eerste offertes al de deur uit, dus het wordt allemaal wat kleurrijker op onze visgronden! Hier kun je een offerte op maat voor jouw wensen aanvragen.

Daarnaast zijn we met een zeer capabele partij buiten de hengelsport in overleg om vorm te gaan geven aan een concept voor luxe bedrijfsevents. Hierover kan ik in dit stadium van de gesprekken nog niet al teveel informatie prijsgeven, maar reken op een “on-Nederlands” niveau van luxe en ervaring. Inmiddels zijn de gesprekken met een zeer grote marktpartij in de leisure-sector al opgestart, en de komende maanden zullen we verder gaan sleutelen aan dit concept. De verwachtingen zijn in elk geval hooggespannen!

Het wordt, kortom, alsnog een interessante seizoensopening, met veel nieuwe kansen en mogelijkheden om het aanbod van professionele hengelsportervaringen verder te gaan uitbouwen. Een geweldige missie, waar ik me net als de afgelopen drie jaar volledig in vast zal gaan bijten!

Goed weekend!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger