Uitwaaien met hindernissen

Veel wind, veel vis!

Manmanman wat een week hebben we weer achter de rug, en hij is nog niet klaar.. Als je dit leest zit ik met mijn gasten met een windje 5 op de grote rivier te blauwbekken, maar met de vangsten van de afgelopen week is dat alle ontberingen waard! We trapten op dinsdag de visweek af met een dagje video opnemen met maatje William. Het wordt weer tijd voor een leuke Youtube-video, iets waar ik in het drukke zomerseizoen nooit tijd voor heb. Gelukkig vingen we die dag mooie dikke snoekbaarzen, en die staan allemaal op video. Ik denk dat ik komende zondag maar eens daarmee aan het monteren sla (Ajax speelt toch al op zaterdag). De rest van de hele week inclusief morgen is weer gevuld met gidsdagen. En op die gidsdagen is de wind momenteel wel de bepalende factor.. Pfff. Elke dag een windje 4/5 gaat je letterlijk niet in je kouwe kleren zitten. Maar de vangsten lijden er niet onder! Wat vangen we geweldig de afgelopen weken! Vingen mijn gasten Rolf en Frodo eergisteren vooral mooi formaat snoekbaarzen, vingen Hans en Mario vooral grote dikke units van baarzen! Het kan echt niet op momenteel! En wat vandaag brengt zien jullie vanavond wel op de socials šŸ˜‰

Winter komt eraan

Als we de weersvoorspellers mogen geloven, komt er vanaf dit weekend een koude periode aan. Regen, natte sneeuw en nachtvorst. Van mij hoeft het eerlijk gezegd niet, maar het zal de visserij wel weer doen veranderen. Gisteren en eergisteren vingen we alweer de eerste vissen op de echte winterstekken, en er is natuurlijk een grote kans dat die migratie dan gaat doorzetten. Want nu ligt echt bijna alles nog gewoon op de zomerstekken. Het wordt binnenkort dus weer flink zoeken, maar heb je ze eenmaal gevonden verlies je ze in deze periode ook niet meer snel uit het oog. Wat mij betreft mag het eens wat rustiger weer gaan worden, want we hebben nu wel genoeg herfst gehad. Ik zou er mijn mijn hengel van overboord gooien. Oh wacht, dat heb ik al gedaan: tijdens de gidsdag met Rolf en Frodo ving een van de mannen een dikke vette snoekbaars. Ik kwakte dus snel mijn hengel neer, met het aas nog in het water, en was druk bezig met het scheppen van de vis toen ik vanuit mijn ooghoek mijn hengel overboord getrokken zag worden door een andere vis! We hebben nog lang gezocht met de LiveScope, en met de andere hengels flink lopen dreggen, maar tevergeefs. De dag erna kom ik echter met Hans en Mario op dezelfde stek, en wat schetst mijn verbazing als Hans ineens mijn verloren gewaande hengel weer opvist… Met de boosdoener nog aan de haak! Dit overkomt me denk ik nooit meer. Eind goed al goed šŸ¤£

Het leven van een visgids is nooit saai, en dat van zijn gasten dus ook niet. Heb jij ook eens zin om een compleet onvoorspelbare dag vol actie en gebeurtenissen die je niet had zien aankomen te beleven? Boek dan hier jouw avontuur bij mij aan boord!

Goed weekend!

Deel je liefde met de wereld!

De enige visgids met 100% vangstgarantie!

Onze 5 sterren reviews

Wil je een review achterlaten over Visgids Biesbosch? Graag!

Ving alle soorten vis aan boord!

Altijd een belevenis om bij Johan op te stappen! Johan is als een goede maat met heel veel verstand van vissen en zijn omgeving. Inmiddels al alle soorten gevangen aan boord!

Alan

Alan

Mijn eerste meerval ooit

Bij Johan aan boord mijn eerste meerval van maar liefst 1.30 meter gevangen! Altijd spannend om bij Johan op te stappen. Ben inmiddels al meerdere keren tot volle tevredenheid mee geweest!

Richard

Richard

De ene snoekbaars na de andere

Een prachtige dag mogen beleven in de meest schitterende natuur die ik in dit land ooit heb gezien! We hadden de snoekbaars in no-time gevonden, en Johan is een prima gids met wie je kunt lachen!

Rutger

Rutger